Перший дзвоник у Волинському військовому ліцеї. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
-5
Перший дзвоник у Волинському військовому ліцеї. ФОТОРЕПОРТАЖ
У Волинському військовому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулося свято Першого дзвоника.

Святкове дійство відбулося 3 вересня,- повідомляє Перший.

Урочисті заходи розпочав духовий оркестр військової частини Луцького прикордонного загону.

Привітати ліцеїстів прийшли голова Волинської ОДА Олександр Савченко, начальник управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Людмила Плахотна, командир Луцького прикордонного загону, полковник Микола Скарвінко, командир військової частини 1141 Національної гвардії України полковник Василь Гуртовський, заступник обласного комісара з призову, підполковник Юрій Кучер, голова обласного товариства «Спілка «Чорнобиль» Ростислав Кухтей та настоятель Свято-Юріївського храму отець Миколай.

На територію ліцею внесли Державний прапор України та прапор ліцею, а також хвилиною мовчання вшанували тих, хто захищав терени України, та поклали квіти в пам’ять Героїв Небесної Сотні та першої вчительки цього ліцею Тетяни Демчук.

До слова, на святі Першого дзвоника вчителів ліцею нагородили грамотами, а ліцеїстів – дипломами за перемоги в олімпіадах та спартакіадах.

До словами, усіх присутніх із початком навчального року привітали піснями, запальними танцями та першим дзвоником.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні