--> Порошенко подарував ноутбук луцькій школярці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Порошенко подарував ноутбук луцькій школярці

1
-10
Порошенко подарував ноутбук луцькій школярці
Донька загиблого під Іловайськом Мирослава Столярчука Калина отримала у подарунок ноутбук у рамках ініціативи Президента Петра Порошенка.

Техніку 3 вересня вручив голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко під час візиту до луцької школи №27, - повідомляє ІА ВолиньPost.

Посадовець завітав оглянути школу та привітав дівчинку із початком навчального року - аби малечі було легше вчитися, дитині презентували ноутбук. Мама дівчинки Ольга зауважила, що подарунок дуже вчасний.



«Дуже потішені таким подарунком. Він дуже потрібний, бо діти зараз розвиваються не по днях, а по годинах – уже користуються телефонами, планшетами і якраз у нас зараз дороблюємо ремонт у кімнаті Калини і нам треба було вирішувати, купувати ноутбук чи телевізор - тепер не треба буде», - зауважила Ольга Столярчук.

Калина цьогоріч пішла до першого класу. Дівчинка засоромилася, тож лише скромно подякувала за презент. Її батько, Мирослав Столярчук, був бійцем роти "Світязь" та загинув у 2014 році під Іловайськом.

Савченко розповів, що з ініціативи Президента усім дітям, які цьогоріч ідуть до першого клас та, на жаль, втратили батьків на фронті, подарують комп'ютери.



«У квартирі, яку вони отримали як родина загиблого в АТО, вже закінчують ремонт, лишилися ще деякі питання по кімнаті Калинки. Ми там включимося - то були державні кошти, а зараз ми теж віднайдемо гроші, щоб завершити роботи», - додав Савченко.


За словами посадовця, в адміністраціях районів області також вивчать ситуацію, тож усі першачки-діти загиблих атовців отримають ноутбуки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порох замолює гріхи за рахунок бюджету. НЕ ВИЙДЕ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні