Які ранкові звички можуть зіпсувати день

5
5
Які ранкові звички можуть зіпсувати день
Різке пробудження, фізичні навантаження і сигарета із кавою зранку можуть зіпсувати день.

Також не бажано їсти зранку десерт і приймати гарячий душ, - пише gazeta.ua.

Звичка різко підхоплюватися з ліжка

Кровоносна система і вестибулярний апарат не встигають перебудуватися при різкій зміні положення тіла з горизонтального у вертикальне. В результаті у людини темніє в очах, з'являється запаморочення, а це загрожує падінням з усіма наслідками. Треба, щоб у вас була можливість прийти в себе, потягнутися, розім'ятися для посилення кровообігу і активізації всіх функцій, відповідальних за рух.

Чашка кави і сигарета замість сніданку

Пити каву слід під час полудня, коли відбувається зміна біоритмів. До цього часу організм встигає розтратити більшу частину отриманої за день енергії і потребує дозу речовин, здатних поліпшити концентрацію і пам'ять, підвищити працездатність та настрій.

Десерт на сніданок

Багатий простими вуглеводами, він різко підвищує рівень глюкози в крові, миттєво створюючи відчуття ситості, яке триває недовго. Якщо таке відбувається регулярно, то є великий ризик стати пацієнтом ендокринолога і заручником важкої хвороби - цукрового діабету. Але і повна відсутність сніданку також не несе нічого хорошого.

Багаті складними вуглеводами продукти харчування найкраще підійдуть для початку дня. Молочна каша з сухофруктами, мюслі з йогуртом надовго зарядять енергією, а білкова їжа продовжить відчуття ситості, тому для сніданку можна вибрати сирну запіканку, сир з цільнозерновим хлібом, омлет.

Гарячий душ з ранку

Гаряча вода сушить шкіру, до того ж не бадьорить, на відміну від прохолодної. Особливо небезпечно митися в гарячій воді в холодну пору року, коли є небезпека застудитися, вийшовши на вулицю з розпареним тілом.

Великі фізичні навантаження

Силові тренування відразу після сну - це найгірше, що можете зробити для свого здоров'я. Багато хто прагне таким чином вирішити проблему зайвої ваги. Але треба розуміти, що великі фізичні навантаження натщесерце вимагають значної кількості енергії, якої у організму в цей час немає.

Заняття на голодний шлунок ідеальні для схуднення, але шкідливі для серцево-судинної системи. Звичайно, якщо ви звикли вставати о 5 ранку, неспішно снідати і через годину після їжі відправлятися на фітнес, то ніяких проблем зі здоров'ям виникнути не повинно.

Перегляд або читання неприємних новин

У звички переглядати вранці новини, "подорожувати" соціальними мережами і дивитися телевізор є чимало негативних сторін. Серед приємних телепередач завжди знайдуться ті, які зіпсують настрій і змусять понервувати.

За читанням коментарів в інтернеті людина не помічає, скільки їжі встигає поглинути за сніданком, що сприяє набору ваги і запізненню на роботу. Тому краще збиратися в спокійній обстановці, коли ніщо не відволікає від важливих справ і не заважає зосередитися на головному.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
онанізм
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас:
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/yakim-bude-dpa.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-pracivnikiv-aparatu-sudu-v-ukra%D1%97ni.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/predskazaniya-nostradamusa.html
Відповісти
Как и многие наши соотечественники искал как поехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Ютубе, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/novosti/ceny-na-produkty-pitaniya-v-2017-godu-v-polshe.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні