У Луцькому медичному коледжі – посвята в студенти. ФОТОРЕПОРТАЖ

1
-2
У Луцькому медичному коледжі – посвята в студенти. ФОТОРЕПОРТАЖ
Сьогодні, 2 вересня, у Луцькому базовому медичному коледжі відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального року.

Цього дня студентську сім’ю закладу поповнили близько 200 першокурсників. Вони навчатимуться за спеціальностіми: «Сестринська справа», «Лікувальна справа», «Акушерська справа», «Лабораторна діагностика», «Фармація».

Після виконання Державного гімну України учасники заходу делегували студентів покласти квіти до меморіальної дошки на стіні закладу випускнику коледжу Олександру Сивому, який загинув 29 серпня 2014 року в Іловайському котлі під час російсько-української війни на Сході України, а також до фотостенда «Герої Небесної сотні – Загиблі за єдність України» на Театральному майдані.

З вітальним словом до новоспечених студентів звернулася директор коледжу Аліса Хмелькова.

Вона зазначила, що в Україні сьогодні зростає потреба у високопрофесійних медичних працівниках середньої ланки, розповіла про успіхи студентів і викладачів коледжу, побажала першокурсникам хороших результатів у навчанні, цікавого проведення часу в студентській родині.

Повідомила, що Луцький медичний коледж за результатами ЗНО з української мови і літератури, який вперше складали студенти, показав найкращі результати серед усіх середніх спеціальних і професійно-технічних закладів Волині.

Першокурсників вітали викладачі, старші товариші, випускники, які закінчили коледж 15 років тому.

Напутні слова говорив їм і бог лікування Асклепій у виконанні студента закладу.

Студенти зачитали «Обіцянку першокурсника», після якої врочисто одягнули білі халати, що символізує вступ їх до великої родини медиків.



Текст та фото - Святослав ЛЕСЮК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О скільки свіжачка завезли. Да потреба зростає, бо за 100 баксів ми в рот іпали працювати, тому ласкаво просимо, бо ми уходім в закат!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні