«Бути підприємцем – почесно», – волинський депутат привітав бізнесменів зі святом

2
8
«Бути підприємцем – почесно», – волинський депутат привітав бізнесменів зі святом
Михайло Імберовський каже, що підприємці – люди, які мають сміливість взяти на себе відповідальність за добробут країни. Це люди, які є, були і будуть «серцем двох Майданів» та рушійних змін. А тому вони заслуговують найкращих вітань.

Депутат Волиньради привітав підприємців із професійним святом.

«Вельмишановна і чисельна громадо ПІДПРИЄМЦІВ! Із глибини своєї душі висловлюю вам свою повагу і щиро вітаю із професійним святом – Днем підприємця!

Бути підприємцем – означає взяти на себе відповідальність за свій достаток і добробут, за достаток і добробут тих людей, яким ви даєте роботу, зрештою – за достаток і добробут усієї країни, а це почесно!

У всіх розвинутих країнах саме малий і середній бізнес є фундаментом економіки, а підприємці стоять в авангарді на шляху розвитку демократії, громадянського суспільства. І Україна в цьому не виключення, адже саме УКРАЇНСЬКИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ був серцем обох Майданів і в ці складні часи становлення української держави працював і працює, наповнюючи державну казну!

У цей день я хочу побажати усім нам великої віри у те, що в нас все вийде, міцного здоров`я і любові до України, до своєї справи, щоб бізнес у кожного розвивався, рухався лише по висхідній. А це приведе до створення нових робочих місць і в результаті – до могутньої, заможної та квітучої України!

Слава кожному з вас і Слава Україні!» – зазначає Михайло Імберовський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоч хтось згдав про нас, а то тільки обирати можуть, чинуші кочєні
Відповісти
Почесно давати блага сім‘ї своїй, ВСЕ! І якщо кожен буде так робити, приносити у СВОЮ сім‘ю, то не буде ледарів і попрошайок, субсидій і дармоїдів! Але, нажаль, політика влади нищівна для українця!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні