Гройсман зізнався, що слухає «Фіолет»

0
-3
Гройсман зізнався, що слухає «Фіолет»
Прем’єр-міністр розповів, що любить пісню про дружбу від гурту «Фіолет».

Про це Володимир Гройсман написав на своїй сторінці у ФБ.

«Хочу порекомендувати ще одну українську пісню. Сьогодні це гурт «Фіолет» та їхній трек «Найкращий друг». Як співають хлопці «Все в нас попереду», - написав Володимир Гройсман.

Влітку 2018-го український гурт «Фіолет» випустив четвертий сингл із альбому Aurora і присвятив цю пісню справжній дружбі. У ній гурт розповідає про те, що кращим другом може бути хто завгодно — людина з дитинства, випадковий знайомий, хтось із батьків або друга половинка.

«Друг – це людина, котра почує тебе навіть коли ти мовчиш. Ця пісня саме про людей, яким можна віддавати час, емоції, душу і навіть життя», – каже фронтмен Сергій Мартинюк.



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Гройсман поділився враженнями від прогулянки Луцьком


Довідково.

«Фіолет» – музичний гурт, який виник у Луцьку в 2009 році. Фронтменом гурту є Сергій (Колос) Мартинюк, родом із Дубно, тривалий час проживав у луцьку. Нині мешкає в Києві. Є арт-директором фестивалю «Бандерштат».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні