Школярі відсвяткували День знань у РЦ «Промінь»*

0
-7
Школярі відсвяткували День знань у РЦ «Промінь»*
Першого вересня у РЦ "Промінь" школярі відсвяткували День знань, взяли участь у вікторині, отримали сертифікати та інші призи. Святкове дійство розпочалося о 13:00.







У холі розважального центру була розміщена нова фотозона з килимом, стільцями і столом, книгами та декоративними ліхтариками. Там могли сфотографуватися усі охочі діти та дорослі.



Про перші враження розповіла мама другокласника Юлія: "Ми прийшли у розважальний центр зробити фото, перекусити та сходити на фільм. Побачили, що тут якісь конкурси і мій син захотів приєднатися".







Присутні зібралися у холі. Спочатку вирішили розіграти подарунки від магазинів техніки, що знаходиться у РЦ "Промінь". Ведучий запросив присутніх підійти ближче і оголосив умови конкурсу. Діти дали відповідь на два запитання: "У якому році заснована компанія Apple?" та "Скільки часу тримають заряд безпровідні навушники AirPods?" За це вони отримали два сертифікати на знижку 100 гривень та навушники AirPods.





Після невеликої музичної паузи ведучий повідомив про умови наступного конкурсу. Учасники повинні були сфотографуватися біля нової фотозони або у будь-якому місці РЦ "Промінь", поділитися світлиною у Instagram з відповідним хештегом та позначити розташування. На це у них була година.



Переможця обирали ведучий та фотограф розважального центру. На їх думку школярка Анастасія зробила найкращу світлину, тому саме вона отримала величезну кількість сертифікатів від РЦ "Промінь".





Також діти позмагалися за призи у аерохокеї, виконували різні завдання, робили фото і викладали їх у соціальні мережі.





Поки у холі відбувався розіграш для школярів, на другому поверсі з батьками прийшли діти початкових класів та навіть дошкільнята. Спочатку вони спостерігали за шоу мильних бульбашок, а потім відправились на дитячу дискотеку.















Батьки розмістились на диванах і мали можливість зробити фотографії, зняти відео і підтримати своїх малят у конкурсах. Спочатку ведуча запропонувала дітям познайомитись, а далі влаштовувала танцювальні батли. Маленькі переможці також отримали сертифікати на відпочинок у РЦ "Промінь".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні