Маневиччині виділили 7 мільйонів гривень через близькість до атомної станції

0
4
Маневиччині виділили 7 мільйонів гривень через близькість до атомної станції
Маневиччині уряд спрямував 7 мільйонів гривень державної субвенції.

Кошти є додатковим ресурсом для соціально-економічного розвитку трьох районів Рівненщини та Маневицького – Волині, які належать до тридцятикілометрової зони спостереження електростанції, - інформують на РАЕС.

Для прилеглих до Рівненської АЕС територій розподіл субвенції місцевим бюджетам становив: Рівненська область (обласна частка) – 7 млн 18,3 тис грн; Волинська область (обласна частка) – 2 млн 757,9 тис грн; Маневицький район (Волинська область) – 7 млн 227,6 тис грн; Володимирецький район (Рівненська область) – 9 млн 895,9 тис грн; Сарненський район (Рівненська область) – 646 тис грн; Костопільський район (Рівненська область) – 153,6 тис грн; м Вараш (Рівненська область) – 4 млн 888,1 тис грн.

У Маневицькому районі кошти будуть реалізовані для проведення капітальних ремонтів даху Маневицької дитячої музичної школи, території районного будинку культури в смт Маневичі, частини приміщень, у тому числі підвального, поліклінічного відділення Маневицької центральної районної лікарні, капітальних ремонтів ЗОШ І-ІІІ ступенів с Цміни, приміщень ЗОШ І-ІІІ ступенів с Старий Чорторийськ, спортзалу ЗОШ І-ІІІ ступенів с Велика Яблунька, поточних ремонтів вулиці Молодіжна в с Довжиця та дороги по вулиці Івана Похолюка у с Хряськ.

Також передбачена реконструкція котельні Колківської районної лікарні, електромереж вуличного освітлення в с Майдан-Липненський, капітальні ремонти дороги в с Нічогівка та вулиць в селах Рудка і Кукли.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні