--> Суд наклав арешт на землі екс-заступника мера Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд наклав арешт на землі екс-заступника мера Луцька

0
3
Суд наклав арешт на землі екс-заступника мера Луцька
Суд наклав арешт на чотири земельні ділянки екс-заступника мера Луцька Олександра Рачкова.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання детектива Нацбюро, - повідомляє «Слово і Діло».

Чиновник, підозрюється детективами НАБУ в сприянні отримання неправомірної вигоди суддею Шацького районного суду Наталією Сушик.

Детектив у клопотанні зазначав, що Рачков обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України, тобто сприяння отримання суддею неправомірної вигоди у великому розмірі для себе за вчинення такою посадовою особою в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Під час досудового розслідування детективи встановили, що екс-заступнику мера Луцька на праві приватної власності належать земельні ділянки площами 0,7533 га, 0,7896 га, 1,1455 га та 0,8076 га, розташовані у Ратнівському районі.

В зв'язку з цим у Нацбюро просили накласти на землю арешт, оскільки судом може бути призначене Рачкову покарання у вигляді конфіскації майна, передбаченого санкцією ч. 3 ст. 368 КК України.

Суддя клопотання задовольнив і заарештував землю шляхом накладення заборони на її відчуження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні