Приміщення луцької «Освіти» виставлять на продаж. ВІДЕО

4
-3
Приміщення луцької «Освіти» виставлять на продаж. ВІДЕО
Приміщення книгарні "Освіта" таки виставлять на продаж.

Відповідне рішення 29 серпня прийняла більшість депутатів Луцької міської ради під час 46 сесії, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Це відбулося попри заклики опозиційних депутатів, і представників інтелігенції, які прийшли на засідання.

"Якщо в Дніпрі відкрито сім книгарень, в Луганську закрито сім книгарень. Прямо протилежне. І мені здається, що сьогодні має бути прийняте рішення по книгарні освіта. А про те, кого підтримує Луцьк. Який вектор. За ким ми підемо - за культурними лідерами чи зробимо так, як роблять в так-званій ЛНР, - каже письменниця Надія Гуменюк.

Депутати запевнили, що книгарню не закривають, а просто перевозять.

"Проспект Перемоги - чудове місце. Хай продають. Хай торгують, ми тільки - "за". Будь-ласка, давайте не перекручуйте факти, що ми знищуєм магазин. Ми не знищуєм. Ми сказали: шановні, перенесіть магазин на проспект Перемоги - це ваша територія", - запевняє в.о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Нині "Освіті" пропонують приміщення на першому поверсі офісної будівлі, де розташований Департамент агропромислового розвитку. Щоправда, зараз вільна лише кімнатка, площею 17 квадратних метрів. Також ведуть перемовини із орендарем кімнати, що межує із цим вільним приміщенням, аби він поступився.

Раніше книгарня займала 174 квадратних метри. З’їхати "Освіта" має до 31 жовтня. Саме цього дня закінчується договір оренди.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Політичні пройдисвіти і банкрути! Лучани на наступних виборах відповідно перенесуть ці політ. сили на проспект Перемоги під міст до бомжів.
Відповісти
Агов а де активісти Ніколайчук Рижков і інші, чи барин добро не дав
Відповісти
І навіть Данильчука пережила. А тут таке!!!
Відповісти
Це вже агонія...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні