Чому неприбуткові «Луцькі ринки». ВІДЕО

1
0
 Чому неприбуткові «Луцькі ринки». ВІДЕО
Комунальному підприємству "Луцькі ринки" виділили 228 тисяч гривень з міського бюджету.

Гроші потрібні на перепідключення Центрального та Завокзального ринків до електроенергії та сплати податку за землю, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

"По Центральному ринку там получається 102 тисячі і 306 тисяч по ринку Завокзальному, щоб отримати 150 кілоВат. Загальна сума ми заявляли 800 тисяч гривень. Але на сьогодні треба 507. Це буде підключення по ринку Центральному і по ринку Завокзальному", - звітує директор КП "Луцькі ринки" Ігор Корольчук.

Депутати цікавилися, коли врешті-решт КП "Луцькі ринки" буде прибутковим підприємством, як обіцяли, і коли перестануть його дотувати з бюджету.

"Скільки договорів на сьогоднішній день у вас укладено. Які усми вони вам приносять прибуток. І як ви фукнціонуєте як прибуткове підприємство. Бо на прямих ефірах ви говорите, що ви - прибуткові. А на сесіях ми чомусь до ваших прибутків ми додаємо податки лучан", - зауважує депутатка Луцькради Алла Надточій.

Директор "Луцьких ринків" відповів, що наразі укладено 150 договорів, які сумарно приносять 150 тисяч гривень. Зараз підприємство сплачує щомісяця 72 тисячі гривень податку за землю. Це з розрахунку один відсоток від прибутку.

Раніше Антимонопольний комітет назвав це порушенням законодавства. Та зобов’язав привести тариф у відповідність. Інші ринки платять 4,7 відсотка приносячи у б"юджет міста значні суми. Тому, дотувати комунальне підприємство, яке влада називає прибутковим, доведеться і надалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за фарс, що за маразматичні дії наших депутатів !? Нагадаю, міськрайонний суд заборонив вчиняти будь які дії з Завокзальним ринком поки не буде судового рішення після позову голови Облспоживспілки Горгута. На Пустовіта відкрили кримінальне провадження за невиконання рішення суду. Тобто всі діі не законні, отже не потрібно лучанам вішати "лапшу".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні