На Волині прокурори вимагають у фермерів повернути самовільно зайняті землі

1
-9
На Волині прокурори вимагають у фермерів повернути самовільно зайняті землі
Прокурори вимагають від фермерського господарства Ковельщини повернути державі самовільно зайняті земелі вартістю 13 мільйонів гривень.

У ході проведеної Головним управлінням Держгеокадастру в області перевірки з'ясувалося, що фермерське господарство без жодних документів використовує земельну ділянку площею понад 18 га, - повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Ділянка із земель запасу сільськогосподарського призначення державної власності оброблена та засіяна пшеницею. При цьому договір оренди землі господарство не укладало.

За результатами перевірки було складено акт та визначено розмір шкоди, завданої державі внаслідок самовільного зайняття земельної ділянки – понад 24 тис. грн.

Факту самовільного зайняття ділянки фермери не заперечували, проте станом на кінець серпня 2018 року добровільно її не звільнили та не повернули.

У справу втрутилася прокуратура.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
24 тисячі гривень за 18 гектарів протягом шкопирнадцяти років
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні