Підприємці луцького ринку просять не лишати їх без роботи

1
4
Підприємці луцького ринку просять не лишати їх без роботи
Підприємці ринку «Шанс», що на вулиці Кравчука у Луцьку, просять поновити договір оренди землі, де знаходиться ринок, на десять років.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 46-ої сесії Луцької міської ради у середу, 29 серпня.

Нагадаємо, 27 червня, під час сесії міськради луцькому підприємцю Петру Шугаю вже відмовили в поновлені договорів оренди землі на три ділянки на вулиці Кравчука, де знаходиться ринок «Шанс».

Так, представниця підприємців, які працюють на ринку «Шанс» Раїса Ткаченко прочитала колективне звернення до депутатів. У ньому підприємці просять поновити договір оренди землі, де знаходиться ринок «Шанс».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцькраду пікетували працівники ринку «Шанс». ФОТО

«Ми дрібні підприємці, які самі створили свої робочі місця, ми не беремо від держави нічого. Ви змушуєте нас ставати в лави безробітних, їхати до Польщі, брати субсидії на комуналку... Ми звертаємося до депутатського корпусу із проханням надати термін оренди на 10 років», - виступила підприємець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Героям слава!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні