У Луцьку «пов'язали» забудовника, який ошукав людей

5
-1
У Луцьку «пов'язали» забудовника, який ошукав людей
У Луцьку взяли під варту забудовника, який видурив із довірливих громадян майже 3,5 мільйони гривень.

Його підозрюють у вчиненні низки шахрайств у великих та особливо великих розмірах, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Із 2006 року й дотепер керівник підприємства укладав із потерпілими договори про їхню дольову участь у будівництві багатоповерхового будинку в селі Зміїнець Луцького району з подальшою передачею їм у власність квартир. Проте, жодного наміру виконувати зобов’язання не мав.

Таким чином забудовник видурив із довірливих громадян майже 3,5 мільйони гривень. Ні обіцяних квартир, ні своїх грошей назад люди не отримали.

У липні 2018 року зловмисника було оголошено в розшук та невдовзі затримано.

Згідно з ухвалою Луцького міськрайонного суду до нього застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів із можливістю внесення застави у сумі 552 300 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Курочко Васю закрили? оце новина!
Відповісти
Так ы дума, шо Курочка. Сука ти Вася. Скільки за тебе людей судимисть отримали і життя поламали. А ти все з чернікою мутив.
Відповісти
Якісь ви дивні люди. 1. Це не Курочко, а Разумовський.
Відповісти
Напі.див 3,5 лімона. Застава 0.5 лімона. Та заваліть йому 35 лімонів, хай гниє.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні