--> Приміщення книгарні перенесуть з центру міста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Приміщення книгарні перенесуть з центру міста

5
-6
Приміщення книгарні перенесуть з центру міста
Найстарішу книгарню Луцька «Освіта» виселять із проспекту Волі, а приміщення продадуть на аукціоні.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 46-ої сесії Луцької міської ради у середу, 29 серпня.

Нагадаємо, приміщення у центрі Луцька, де знаходиться книгарня «Освіта», хочуть продати. Напередодні сесії Луцькради заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк підписав розпорядження про перенесення луцької книгарні «Освіта» на проспект Перемоги, 14.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Завтра дитина запитає, чому я забрав у неї книжку, - депутат Яручик про «Освіту»

Так, 23 депутати Луцької міської ради проголосували за питання про приватизацію приміщення загальною площею 174, 4 кв.м. на проспекті Волі, 8 шляхом продажу на аукціоні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
буде чергова ригаловка.
Відповісти
Підаристична влада...
Відповісти
КАрпюк вміє все продавати за безцін, а різницю класти собі в кишеню, згадайте коли він був керівником інституту "Україна", скільки він там накрав, кримінальна справа по ньому пройшла по суду, а тепер він знову за своє, а потім буде верещати це тиск
Відповісти
Оприлюдніть прізвища цих «депутатів». Для історії міста. Щоб усі наступні покоління знали не лише про продажних комсомольців в совєтські часи, а і про жлобів в часи незалежності. УКРОП, «Батьківщина» незабаром зникнуть. А хто буде відроджувати книгарню в центрі міста? Фізкультурник Рома Карпюк, його власник Палиця, підручні Палиці: Поліщук, «філолог» Констанкевич, які однозначно не хочуть бачити книгарню в центрі, а десь подалі. Вони хочуть щоб в центрі бухали, робили банківські оборудки, або торгували таблетками. Бо хто їще зможе за такі гроші викупити це приміщення.
Відповісти
ну що продалися
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні