--> Луцьке кафе, в якому на похоронах отруїлися гості, «вичищає» сальмонелу. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьке кафе, в якому на похоронах отруїлися гості, «вичищає» сальмонелу. ВІДЕО

2
6
Луцьке кафе, в якому на похоронах отруїлися гості, «вичищає» сальмонелу. ВІДЕО
У Луцькому кафе "Фора", в якому на похоронах отруїлися гості, "вичищають" сальмонелу.

18 серпня в луцькому кафе "Фора" отруїлися відвідувачі, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Тоді на поминальному обіді були присутні 40 людей. Шестеро з них госпіталізували. Лікарі підтвердили діагноз "сальмонельоз". Один чоловік досі перебуває на амбулаторному лікуванні.

Держспоживслужба провела перевірку та зазначає, що всі страви, які були тоді на столі, готували в закладі, окрім печива та цукерок промислового виробництва.

Контрольний орган також встановив ряд порушень в кафе. Зокрема, в приписі йдеться, що тут неналежним чином контролювали сировину та харчову продукцію. На деякі з них не було товаротранспортних накладних.

Також тут молочну, рибну, м’ясну продукцію, напівфабрикати та іншу сировину зберігали в одному місці. Не вели й контроль за температурним режимом холодильного обладнання, а ще харчові відходи розміщувалися у відкритих ємкостях.

Держпродспоживслужба зобов’язала виправити ці порушення та дала на це десять днів, які збігають третього вересня.

Нині на дверях закладу висить надпис - ремонт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в Джерелах вже почистили?
Відповісти
Пан Курчак свій галімий ресторан для обраних вже підмарафетив. Хоча ні, нехай нічого не робить, бо інвалідів з тугими гаманцями, які туди ходять, сама матінка-природа повинна знищувати. Пофігу, що сальмонела, ми з чернью їсти не будемо. Гамна наступного разу наїштесь - дешевше буде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні