Подробиці аварії під Луцьком: тіло чоловіка розірвало на шматки

4
0
Подробиці аварії під Луцьком: тіло чоловіка розірвало на шматки
У центрі села Княгининок водій на машині "Ауді" збив на смерть велосипедиста.

Трагедія сталася увечері 27 серпня в центрі села Княгининок, - пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

За словами очевидців, місцевий житель 1971 чи 1972 року народження переїжджав дорогу або переводив велосипед на пішохідному переході.

Його збила Audi 8, яка їхала на дуже великій швидкості. За кермом був чи громадянин, чи уродженець Росії кавказької національності.

Спочатку він навіть не зупинився. Але велосипедом пробило бампер в автомобілі, стала витікати рідина, тому він зупинився за метрів 100 від місця аварії. Одразу після трощі приїхав його адвокат.

За словами очевидців, водій мав зовнішні ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Тіло загиблого розірвало фактично на шматки.

Андрій Бондарук, який живе поруч з місцем ДТП, каже, що добре знав загиблого. Він мав проблеми з опорно-руховим апаратом, тому рухався повільно, дорогу завжди переходив дуже уважно.

«Він накульгував і дуже боявся дороги. Часто навіть просив його перевести через трасу. Тому у те, що водій каже, ніби він вискочив на дорогу, не віриться», - каже Андрій Бондарук.

Чоловік додав, що слідчо-оперативна група ретельно вивчала ситуацію на місці аварії декілька годин. Сподіваються також отримати відео з камер спостереження від сільради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яка рідина є в бампері?
Відповісти
Поодажні писаки 24-і Ко навіть текст скласти толком не можуть! Що тут говорити про правдивість нацарапаного!(

А тепер безсмертним і роззявам!- ви ЗОБОВ‘ЯЗАНІ переконатись, що перехід безпечний, навіть на переході!!!, а тоді ставати учасником руху, ступаючи на дорогу! Інакше Дарвіна згадувати будуть часто!
Відповісти
Ти знову перед написанням коментаря не випив зеленки. Якщо не маєш грошей, дай адресу вишлю зо три літри, на тиждень тобі хватить.
Відповісти
Вже й на пішохідних переходах в населених пунктах почали збивати (((

Тільки масовий розстріл врятує цю націю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні