У Луцьку рахуватимуть бродячих псів

1
7
У Луцьку рахуватимуть бродячих псів
Лучан закликають допомогти порахувати безпритульних собак.

Підрахунок відбуватиметься 6-8 вересня за методикою організації World Animal Protection на базі унікального програмного забезпечення від комади Animal-id.info UA, - повідомляють організатори події у Фейсбуці.

За результатами цього підрахунку можна оцінити ефективність Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин на 2017 - 2018 роки, розробити нову програму на 2019 рік, визначити необхідну кількість вакцини та інших препаратів для тварин, запланувати заходи по стерилізації.

Для підрахунку знадобляться активні та небайдужі волонтери зі смартфонами, які зможуть виділити 2 години ранкового часу з 7:00 до 9:00, 6, 7 чи 8 вересня.

Аби допомогти потрібно зареєструватись тут.

"На карті шукаєте зручний для вас сектор жовтого кольору (якщо сектора немає у списку, вас хтось випередив) та обираєте його з випадаючого списку. Вводите коректно ваші дані, важливо вірний email, адже перед підрахунком саме на нього прийде підтвердження про реєстрацію, посилання, де потрібно завантажити додаток та доступ до додатку", - пояснюють організатори.

Довідково:

Animal-id.info - це міжнародна онлайн платформа, яка об'єднує дані про ідентифікованих тварин, їх власників та організацій, які працюють з тваринами. Система генерує великі дані і надає можливість муніципалітетем та іншим організаціям працювати з ними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По дорозі з роботи, сьогодні я нарахував шість.
Плюс одне собаче весілля. В кількості пять собачих душ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні