Вийшов друком черговий номер обласної газети «Волинь24»

0
3
Вийшов друком черговий номер обласної газети «Волинь24»
Тридцять третій номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 27 серпня.

У ньому ви прочитаєте:

«Порошенко стартував з Майдану». «У виступі на Майдані Незалежності в Києві Порошенко кілька разів назвав події на Сході України російсько-українською війною, а Путіна – агресором і головним ворогом української державності, – пише головний редактор газети «Волинь24» Святослав Лесюк в авторському матеріалі. – Це означає: для Петра Олексійовича рубікон перейдено, назад дороги немає, уже ніколи він не буде для Путіна чи для Росії другом, партнером, слухняним виконавцем волі агресивного сусіда. Радше, навпаки: стає особистим ворогом російським шовіністам на чолі з підстаркуватим диктатором».

«Лучани у вишиванках побудували на Театральному майдані замкову вежу».

«Він мріяв підняти в рідному Криму український прапор». Лучани провели в останню путь Героя.

«Волиняни отримали почесні звання».

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження, друкує звіт про черговий матч футбольної команди «Волинь», результати матчів у Прем’єр-лізі і першій лізі, турнірні таблиці обох ліг.

Також у газеті – рубрика «Трапилося цими днями», повідомлення про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте придбати «Волинь24». Газета розповсюджується за акційною ціною – 50 копійок. З часом, можливо, доведеться її піднімати. Тому, щоб гарантовано за стабільною ціною отримувати «Волинь24» у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, радимо читачам оформити на «Волинь24» передплату. Зробіть це у найближчому відділенні «Укрпошти».

Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 4,32 грн, на три місяці – 11,26 грн, до кінця року – 14,35 грн.

Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні