«Та ладно! У вас 27 мільйонів на депозитах», - Гройсман до Пустовіта

1
3
«Та ладно! У вас 27 мільйонів на депозитах», -  Гройсман до Пустовіта
Прем’єр-міністр України емоційно відповів секретарю Луцької міської ради Григорію Пустовіту, коли той поскаржився на нестачу коштів освітянам.

Це трапилось під час візиту посадовця до Луцька у четвер, 23 серпня.

Нагадаємо, Володимир Гройсман приїхав на Волинь в рамках робочого візиту. Він побував на заводі «Мотор» та прогулявся центром міста.

Під час цієї прогулянки в.о. луцького міського голови Григорій Пустовіт розповів, що у місті не вистачає 29 мільйонів гривень на виплату зарплат освітянам.

«Та ладно! у вас 27 мільйонів на депозитах», - емоційно відповів Гройсман.

На що Пустовіт зауважив: «Та ви знаєте, що на депозитах усі кошти розподілені на об’єкти, вони просто чекають свого часу».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Гройсман про Волинь: «Регіон прекрасний»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А потім кошти непомітно зникнуть, так як будто їх і не було, хтось отримає процент по депозитах, во де зарита собака, а всі кричать треба кошти, а лучанин про них і не знали, за таке треба підвішувати за яйця і на площу щоб всі бачили
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні