У Ковелі епілептик побив підлітка з інвалідністю

1
4
У Ковелі епілептик побив підлітка з інвалідністю
У Ковелі хворий на епілепсію чоловік побив 14-річного підлітка з інвалідністю.

Інцидент трапився у вечірній час неподалік будинку № 3 на вулиці Тараса Боровця, - пише Район.Ковель.

33-річний чоловік під час раптового конфлікту схопив за руку 14-річного підлітка, який є інвалідом, та тричі вдарив правою ногою по його ногам, а потім завдав удару долонею по обличчю.

За висновком судмедексперта, неповнолітньому спричинено гематоми із садном на стегні та гомілково-ступеневому суглобі, що за ступенем тяжкості відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

За даним фактом відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Згідно з довідкою Ковельського МТМО, нападник перебуває на обліку у лікаря-психіатра з приводу розладів особистості та поведінки внаслідок епілепсії.

Ухвалою Ковельського міськрайонного суду від 17 серпня призначено амбулаторну судово-психіатричну експертизу, проведення якої доручено лікарям-експертам Волинської обласної психіатричної лікарні. Серед іншого, вони мають з’ясувати, чи потребує чоловік примусового медичного лікування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розборки пільговиків.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні