«Мистецька терапія» до Дня Незалежності у госпіталі інвалідів зібрала аншлаг*

1
5
«Мистецька терапія» до Дня Незалежності у госпіталі інвалідів зібрала аншлаг*
Вже традиційно благодійний фонд «Рідна Волинь» в рамках проекту
«Мистецька терапія» організував концерт в обласному госпіталі інвалідів для бійців АТО, які проходять реабілітацію та усіх пацієнтів закладу.

Радували присутніх своїми творами Заслужений артист естрадного
мистецтва України Олександр Голощук, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів Ірина Котлицька і супер-фіналіст проекту «Голос. Діти» Ліза Яковенко. Режисер-постановник Заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький.



Організатор заходу, голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов зазначив: «Хочу вірити, що в скорому майбутньому ми підійдемо до цього свята в кращому настрої і з вагомішими здобутками. У мене трохи інше бачення процесу державотворення, ніж те, що відбувається зараз. Але якою бути Україні, залежить від кожного з нас. Ми українці! Ми розумні, ми красиві, ми великі сини і дочки великої держави. Пам'ятаймо про це!»

Переповнений зал оплесками дякував артистам за чудові вітання.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Глазунов спілкувався сам з собою у фейсбуці (відкритий клуб для ідіотів), а тут - на, маєш, знову виліз на загал. Спеціаліст, бля, з проблем розбудови держави.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні