У Луцьку поменшає вуличних собак. ВІДЕО

3
0
У Луцьку поменшає вуличних собак. ВІДЕО
У вересні всіх собак на вулицях Луцька порахують.

Для цього на комунальному підприємстві «Ласка» планують залучити волонтерів, – інформує 12 канал.

Псів, як і раніше, відловлюватимуть, стерилізуватимуть та вакцинуватимуть від сказу.

Здорових і неагресивних собак повертатимуть на вулицю, інших залишатимуть на підприємстві.

Нова директорка комунального підприємства Наталія Рудь сподівається, що таким чином кількість безпритульних тварин вдасться зменшити.

А от, щоб, повністю забрати собак з вулиць міста не можна, бо на їх місце прийдуть інші тварини, зокрема лисиці, ласки та щурі.

В Європі цього мовляв не бояться, бо там немає сказу.

«Ми плануємо проводити масову стерилізацію».

«Наше завдання – забрати з вулиць небезпечних тварин, нестерилізованих, які розмножуються і зробити тих тварин, які лишаться на вулицях, безпечними, нездатними до розмноження», – зазначила директорка КП «Ласка» Наталія Рудь.

Також до Луцька перестали привозити тварин з інших міст.

Раніше це було чи не основним джерелом доходу - за відлов одного собаки "Ласка" отримувала 850 гривень.

Однак нині на підприємстві кажуть, що не можуть собі дозволити утримання великої кількості вихованців.

Детальніше – у сюжеті.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стеріалізувати також треба тих хто підкормлює вуличних тварин. Якшо вони так люблять трварин,то нехай візьмуть до себе у х-ату, а не розплоджують антисанітарію на вулицях.
Відповісти
Здорових і неагресивних собак повертатимуть на вулицю, інших залишатимуть на підприємстві. Тобто, обслуговуючий персонал має заходити в клітки до хворих і агресивних собак , щоб виконувати свою роботу за 2900 грн. зарплати? Ні елементарного робочого одягу, ні спецодягу, ні компенсації за лікування в лікарнях після нападів таких собак на робітників( такі випадки є і цього не можна ігнорувати). Жоден керівник Ласки не думає про колектив, адже від цих простих трудяг залежить чи не 80 процентів успіхц будь якої справи. Кореспонденти, висвітліть саме це питання на Ласці!
Відповісти
Аз есмь царь природы. Кастрація - найвищий прояв гуманізму. А ще нам птічкі заважають. А ще пенсіонери. Правда тут кастрація нічого не вирішує - треба мочіть. За кожного замоченого пенсіонера 10% субсидії замочившому. Пенсійна і соціальна реформа в одному рішенні. Але Гройсман з Ревою можуть змиритися мою ідею. Треба Петі петицію наваяти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні