«Ніч у Луцькому замку 2018»: чим дивуватимуть гостей

0
-2
«Ніч у Луцькому замку 2018»: чим дивуватимуть гостей
Стали відомі деталі проведення 10-го театралізованого фестивалю “Ніч у Луцькому замку”, що відбудеться у рамках святкування 933-ї річниці міста Луцька.

Про це ідеться у повідомленні відділу інформаційної роботи міськради.

“Цьогоріч відбулися зміни у форматі проведення заходу. Фестиваль вирішили поєднати із відзначенням Дня міста Луцька, коли до нас приїжджає багато гостей з інших міст та країн", - повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

Про мистецьку складову арт-шоу “Ніч у Луцькому замку” поінформувала
директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів.

За її словами, основним акцентом цьогорічного дійства буде класична музика, яка органічно поєднається із сучасним музичним мистецтвом.

2018-й оголошено роком Культурної спадщини в Європі, тому, за словами чиновниці, цьогорічне дійство спрямоване на те, аби, застосовуючи сучасні технології та інноваційний підхід, підкреслити історичну значимість, велич і красу унікального об’єкта культурної спадщини національного рівня, візитівки міста - Луцького замку, та утвердити його здатність бути і натепер активним осередком важливих подій.

Ворота Луцького замку відкриються о 20:00. О 21:00 розпочнеться театралізоване дійство SUMMIT у Луцьку та церемоніал «Вогонь Луцького замку», “Гостини у Княжому граді”.

Перед гостями виступлять мистецькі колективи: королівський оркестр HARMONIA NOBILE, TENORS BELCANTO (квартет тенорів), LUMOS Orchestra з програмою «Гра престолів».

Присутні матимуть можливість у стінах замку побачити виконання балету «PAQUITA», стати учасниками перформансу «Світло ночі».

Після опівночі розпочнеться так звана сучасна доба історії Луцька. Гості заходу побачать 3Д-мапінг «Вартові часу» та арт-інсталяцію «Воскресіння».

Завершальним акордом дійства стане виступ гурту ONUKA із презентацією нового альбому «MOZAIKA».

Також заплановані нічні екскурсії, історичні вистави, придворні танці та інші розваги.

Як ідеться у повідомленні, вартість квитка - 400 грн. Безкоштовні квитки передбачені для учасників АТО, людей з інвалідністю та інших соціальних категорій населення.

Організатором заходу є Луцька міська рада за підтримки фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”, який виділив 1 млн грн на його проведення.

Нагадаємо, арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» відбудеться 8-9 вересня 2018 року у Луцькому замку.

Придбати квитки онлайн можна на порталі kasaHYPERLINK "https://kasa.in.ua/nic-u-luc%60komu-zamku".HYPERLINK "https://kasa.in.ua/nic-u-luc%60komu-zamku"inHYPERLINK "https://kasa.in.ua/nic-u-luc%60komu-zamku".HYPERLINK "https://kasa.in.ua/nic-u-luc%60komu-zamku"ua, або в точках продажу за адресою: вул. Стрілецька, 31 (Магазин “Кобза”), вул. Лесі Українки, 17 (музичний магазин “Медісон”).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні