Євробляхи, бурштин, корупція: про що говорив Луценко у Луцьку

4
4
Євробляхи, бурштин, корупція: про що говорив Луценко у Луцьку
Генпрокурор України Юрій Луценко під час представлення прокурора області зазначив, що завданням №1 прокуратури на Волині є припинення процвітання автоклондайків з увезення так званих "євроблях".

Про це повідомила прес-секретар Луценка Лариса Сарган у Фейсбуці.

Нагадаємо, 21 серпня у Луцьку Генпрокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Волинської області нового керівника – Віктора Швидкого, який до цього обіймав посаду першого заступника прокурора Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьк «таємно» приїжджав генпрокурор Луценко. ВІДЕО

Під час представлення Луценко наголосив, що головними завданнями у роботі органів прокуратури на сьогодні є боротьба з кримінальною корупцією, забезпечення стабільності у протидії рейдерству, перевірки використання бюджетних коштів, насамперед виділених на будівництво доріг. Пріоритетом роботи прокуратури на Волині є і протидія контрабанді, адже Волинь – прикордонна область і припинення незаконних схем на митниці – питання надважливе.

«Митниця продовжує перебувати під ризиком постійних зловживань, а на Волині процвітають автоклондайки з увезення так званих "євроблях", припинити які – завдання "номер раз", - наголосив Генеральний прокурор.

Новий керівник прокуратури має зробити все, сказав Луценко, аби втримати в області контрольованою ситуацію із видобутком бурштину та припиненням незаконного вирубування лісів, а також, зважаючи на наближення виборів – зробити все, аби правоохоронні органи лишалися поза політикою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб українські депутати посприяли швидкому вирішенню конфлікту на сході країни, відчули весь біль жителів окупованих територій та учасників війни, вони повинні проводити відпустку не на курортах, а на Донбасі Банда, яка знищує народ: Матвієнко запропонувала відправити нардепів у відпустку на ДонбасПро це в інтерв’ю газеті “Експрес” розповіла Герой України, співачка Ніна Матвієнко. На її думку, два тижні “канікул” Верховної Ради тоді, коли на сході країні триває війна, – це ніщо інше, як блюзнірство. “Бал серед чуми, так? Ну, хай вiдпочивають. Правда, я порадила б їм їхати у вiдпустку не за кордон, звiдки людського горя не видно, а на Донеччину чи Луганщину. Тобто “туди”, у “тi” мiсця. Щоб вiдбувся такий собi стрес у їхнiх головах… Полiтики ж займаються не вирiшенням проблем, а блудослiв’ям. Натомiсть дiм горить i далi. Та я знаю одне: навiть якщо вогонь не поливати водою, пожежа рано чи пiзно згасне. Iншими словами – як зав’язався той вузол, так вiн i розв’яжеться”, – зазначила Матвієнко. Як вважає співачка, навіть під час війни ситуація з народними обранцями не змінилася: вони продовжують красти гроші, які надають Україні для вирішення військового конфлікту та покращення економічної ситуації. “Вони (депутати. – Ред.) осоромили нас на весь свiт. Точнiше – соромлять далi. Українi дають грошi, iнвестицiї, допомогу, але потiм це все кудись дiвається. Вони ж лише розводять руками… Усi крадуть i вже не знають, куди тi грошi сховати! Знаєте, є груповий секс (смiється), а це така групова… Ба-а-а-а-нда! Так, це банда, яка сьогоднi знищує народ i прикривається тiльки словами, вишиванками, реформами. Знову ж таки – блудослiв’ям”, – переконана Матвієнко. Як зазначила співачка, розкрадання державних коштів та фінансової допомоги призвело до того, що депутати “шикують”, а простим українцям не вистачає грошей на найнеобхідніше. “Я вже не можу дивитися на їхнi обличчя. Ви гляньте, якi холки вони повiдгодовували в ресторанах. Ще не наїлися, їм досi мало… А в людей навiть на лiки не вистачає грошей (чесно кажучи, у мене також iнколи нема навiть на найнеобхiднiше). Завтра якась бабуся не заплатить за комунальнi послуги, то в неї квартиру заберуть та виженуть на вулицю. Як собаку… Кажу, нинi нас знищують як нацiю. Наша ж влада. I треба не мовчати, а бодай “вiдгавкуватися” – обурюється Матвієнко.
Відповісти
Щодо бурштину хай луцик звернеться до кришевателя цього бізнесу авакова, а не казочки тут з бодуна розказує.
Відповісти
Ну, посотрясав Луценко повітря, а що ж в сухому остатку ?..
Відповісти
шо, югік, вже нема на чому попіаритись ? все вже вирішив : коюпцію подолав, розкрадання бюджету припинив, офшори поприкривав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні