Виробниче підприємство ТОВ «Татрафан» запрошує на роботу*

0
6
Виробниче підприємство ТОВ «Татрафан» запрошує на роботу*
Виробниче підприємство ТОВ «Татрафан» запрошує на роботу працівників робітничих спеціальностей.

Більше 80 років традиції виготовлення пакувальної плівки і виробництва БОПП плівки в Словаччині і Фінляндії створили фундамент, на якому була побудована компанія.

«Татрафан» є спільним підприємством фінської компанії Ab Rani Plast Oy і словацької компанії CHEMOSVIT з виробничими майданчиками в Словаччині, Фінляндії та Україні. Останні 20 років компанія успішно працює на світовому ринку виробників і постачальників БОПП плівки під брендом TERICHEM.

З першого січня 2017 підприємство активно працює на ринку БОПП плівки для упаковки тютюнових виробів, харчових та інших продуктів під торговою маркою TATRAFAN. Підрозділ БОПП плівки для виготовлення конденсаторів відділений та працює під брендом Tervakoski film. Як запевняють представники компанії - знаємо, що робимо, і виконуємо свої обіцянки.

«Татрафан» є одним з найбільших роботодавців у всіх областях, де розташовані виробництва.

«Зосереджуємо увагу на підтримці розвитку наших регіонів. Ми активно підтримуємо спорт, культурні та освітні ініціативи, які мають позитивний вплив на якість соціального життя в нашому суспільстві.

Безпека і здоров’я співробітників є найвищим пріоритетом при виконанні завдань нашої компанії, з максимальним акцентом на профілактику та моніторинг робочого середовища», - уточнюють на підприємстві.

Ви отримаєте роботу із гідною заробітною платою (10 000 – 15 000 грн) і повним соціальним пакетом. Гарантують офіційне працевлаштування та комфортні умови для роботи.

Вакансії:

- машиніст екструдера;
- машиніст різальних машин;
- друкар флексографічного друкування;
- електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування;
- прибиральник виробничих приміщень.


Звертайтесь за адресою: місто Луцьк, вул.Рівненська, 76а (територія ТДВ «Луцькпластмас»).
Контакти:
Ольга – 050 406 91 29
Алла – 050 436 82 88
Телефонуйте у робочий час з 8:30 до 17:00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні