Наче змовились: у лікарні в Арізоні завагітніли 16 медсестер

0
3
Наче змовились: у лікарні в Арізоні завагітніли 16 медсестер
16 медсестер завагітніли майже одночасно у госпіталі у штаті Арізона.

Це майже 10% всього обслуговуючого персоналу у відділенні інтенсивної терапії. Велику кількість вагітних жінок вже почали помічати пацієнти, - пише ВВС Україна.

Медсестри навіть провели прес-конференцію з цього приводу. Вони жартували, що, можливо, це щось у воді, або, можливо, це був їхній спільний план мати Різдвяні свята.

Найпершу дитину очікують у вересні, останню у січні.

Рошель Шерман, яка має народити за місяць, розповіла: "Я не думаю, що ми розуміли, скільки нас вагітних поки не створили групу у Фейсбуці". Ми наче всі змовились.

Її колега Джолейн Гарров подякувала тим медсестрам, які взяли на себе роботу, яку вагітні виконувати не можуть - наприклад, мати справу з хворими на туберкульоз, лишай чи проводити деякі процедури онкохворим.

Спільне свято для майбутніх мам "baby shower" планують організувати наступного тижня. Під час цього свята зазвичай вагітним дарують подарунки для майбутніх дітей. Потім майбутні мами підуть у декрет, який триватиме 12 тижнів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні