«Закінчені лузери» – творець годинника на Луцькраді різко відповів на критику

9
-1
«Закінчені лузери» – творець годинника на Луцькраді різко відповів на критику
Підприємець і активіст Олександр Ніколайчук (на фото ліворуч) заявляє, що вартість годинника, встановленого на фасаді приміщення Луцької міської ради була б в рази вищою, якби його робили немісцеві спеціалісти.

“Рішення про необхідність розміщення годинника на фасаді Луцької міськради приймали зовсім не ми. Ми, як виробники, його лише втілювали, реалізували упродовж двох тижнів”, - написав Ніколайчук у Фесбуці.

Нагадаємо, вартість годинника, який нещодавно встановили на мерії – 26 тисяч гривень. Після появи інформації про його встановлення частина інтернет-користувачів стала критикувати і “нерозумно потрачені гроші”, і дизайн годинника, і саму доцільність його встановлення.

“Ми зробили це дійсно таки за "смішні", як для такого пристрою, гроші. Будь-які інші аналоги в рази дорожчі. Наголошую: в рази! Тому ми гроші для громади зекономили. Бо годинник всеодно висів би. Але дорожчий. Та із сервісним обслуговуванням, десь, скажімо, в Харкові чи Києві. Усю складність процесу сервісу можете собі уявити? А ми таки тут, у Луцьку, на місці, і з рідної домівки нікуди не збираємося” – пояснив Олександр Ніколайчук.

“На відміну від тих, хто лише критикує, ми створюємо і новий продукт, і додану вартість, і робочі місця. А звідси, відповідно, й податки. Можна і потрібно подякувати тим, хто до нас звернувся, щоб виконати поставлене завдання” – додав він.

“Хто у бізнесі вбачає не лише тупе заробляння грошей, а й насолоду від самого процесу та результатів, той також зрозуміє нашу мотивацію, чому хотілося зробити класно, якісно та надійно... Бо ми лучани. Луцьк - то є наше місто, тут живуть наші батьки, тут народилися наші діти. І цим має бути все сказано. А кому не зрозуміти, нехай продовжує жити спогадами про юність-молодість та керуватися совковим менталітетом” – написав виробник годинника.

Насамкінець Олександр Ніколайчук емоційно звернувся до критиканів:

“Цивилізовані економіки (й суспільства, відповідно) розвиваються завдяки виробництву продукту, який можна побачити, спробувати, використати, потриматися за нього чи лише сприйняти органами відчуття. Від нажимання на кнопочки у ФБ продукт не створюється, тому нехай усі невдоволені хоч іноді розповідають про свої власні результативні дії, доведені до кінця справи і позитивні вчинки та "викладають" у ФБ свої досягнення.

Зазвичай, коли людина сама нічого не варта, коли сама нічого не може, то їй лишається лише критикувати, вишукувати невдачі в інших та "смакувати" ними, якщо такі мають місце. Або видумати нісенітницю, повірити у неї та починати її нав'язувати іншим. Але так діють лише закінчені лузери. Тому нехай собі критикують та висловлюють невдоволення. А ми продовжуватимемо створювати новітню переможну історію України своїми новими досягненнями”


Олександр Ніколайчук пояснив, що написав це пояснення “для "вічноневдоволенихжиттям", щоб або затулили пельку, або мали ще матеріалу для обсмоктування кісток”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви за штуку баксів розробіть контроллер, напишіть програмне забеспечення, виготовте корпус, заштовхайте туди механізм годинника і почіпіть все це на стіну. Ще й 27 відсотків податків віддайте. Подивлюся, що вийде...
Відповісти
Нобелівську премію розробникам контроллера і "забеспечення" - новаторам і першовідкривачам годинникового механізму! Слава заштовхувачам механізму в корпус!
Відповісти
Щось схоже виготовляє мій знайомий. Бере китайський годинник, подовжує стрілки, циферблат це вже діло фантазії. В основному робить його із тонких пластинок дерева різних порід, кольорів. Потім все це лакується. Замовляють в основному на дачі або кафешки. Вартість затрат прикиньте самі,а продає за непогані суми.
Відповісти
краще б замість стрілочного зробили цифровий, щоб показував ще й дату і температуру, як біля цуму
Відповісти
Ось як треба годинники робити http://oreol.com.ua/clock.htmlhttp://oreol.com.ua/clock.html вчіться ніколайчуки і інші.
Відповісти
Всі закінчені, а ніколайчук творець патріот і бізнесмен! Ось так лошкі поклоняйтесь творцю!
Відповісти
А чому Ніколайчук активіст, це барига, який заробляє бабло, але побачимо як поміняється його орінтація і Рижкова після виборів
Відповісти
Один робить, а куча лузерів судять!( Все по-українські, браво!( Самі то хоть щось доброго створили у житті, окрім коли мовчите!?
Відповісти
1000 євро коштують фасадні годинники німецького виробництва , ЯКІ НЕ ОБСЛУГОВУЮТЬСЯ, мають гарантію 5 років і похибку 1 секунда на 100 років. а то що хльопці склєпали з китайського ширпотребу, коштує максимально 3000 гривень
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні