--> У луцькому «Промені» презентували виставку Петра Осіпова* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому «Промені» презентували виставку Петра Осіпова*

0
1
У луцькому «Промені» презентували виставку Петра Осіпова*
У РЦ "Промінь",17 серпця, на 4-му поверсі відбулося відкриття персональної виставки нововолинського художника Петра Осіпова.

Вона отримала назву "520х520мм".

"Під назвою цієї виставки захований зміст і ідея того, що я хочу передати. Сам розмір моїх полотен, так як я роблю все сам, починаючи від підрамників, натягуючи полотно. Сам створюю унікальний формат 520х520мм - це мій простір. Самі картини є самодостатні і не потребують обрамлення. Так і кожен може сам створювати індивідуальний образ, свої границі можливого" - говорить автор.

У дитинстві Петро Осіпов малював на стінах, але зараз вирішив втілити свою фантазію на полотнах.

"Це таке мистецтво, яке можна взяти з собою, кожен має можливість десь розмістити полотно" - каже митець. Також він стверджує, що у картинах відчувається вплив стріт-арту, майстра J.Pollock та друзів. Як розповідає Петро, на полотнах можна реалізувати більше ідей:

"Малював колись на стінах, але ці малюнки могли проіснувати лише декілька днів, а ця штука на довше, та й тут більше можливостей, коли ти береш просто якусь планку дерева і зробиш з неї таку штуку це класно".

Серед стилів художник найчастіше вибирає абстракцію, але на виставці представлені роботі з використанням техніки флюїд-арт або рідкий арт. Також художник розповів, що зараз багато людей працює у техніці флюїд-арт і це досить просто:

"Змішуєш фарби і пробуєш розміщати їх на полотні, і виходить такий малюнок, ну це кайфова штука. Ці картини можна міняти, можна перевернути на один бік, на другий бік, і вона міняється, можна побачити щось нове".

На виставці "520х520мм" представлені картини створені пів року тому та такі, які Петро встиг намалювати протягом літа. Осіпов розповів, що вирішив організувати виставку, аби показати людям свої роботи, яких назбиралось багато.

"У творчості немає рамок, є ідея, бажання, відчуття від того, що ти робиш. Чим би ти не займався, виходь за рамки: створюй свій простір" - ділиться з нами художник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні