Луцька красуня працюватиме офіціанткою заради благодійності

0
0
Луцька красуня працюватиме офіціанткою заради благодійності
Лучанка Мирослава Буденчук, яка незабаром візьме участь у конкурсі «Міс Україна 2018», запрошує жителів міста долучитись до благодійної акції на підтримку дітей з інвалідністю.

Акція відбудеться 17 серпня о 20:00 у комплексі сімейного відпочинку «Ротонда»,– повідомляє Перший.

Дівчина працюватиме цього вечора офіціанткою, а всі чайові, які отримає, спрямує на Волинський обласний центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. Мирослава має досвід роботи в сфері обслуговування, адже під час навчання у Польщі підробляла офіціанткою.

«Проблема дітей з інвалідністю гостро стоїть у нашому суспільстві, мало хто вміє поводитися з ними належним чином, мало хто розуміє, наскільки важко їм та їхнім батькам».

«Моя кузина має затримку у розвитку, я з дитинства бачила, як важко було тітці з дядьком вживатися з самою думкою, що їхня дитина не така, як усі, я не кажу вже про складнощі з влаштуванням комфортного життя кузині».

«Більшість із нас старається залишатися осторонь таких незручних проблем, оскільки набагато приємніше допомогти дітям з будинку маляти, де усі дітки такі ж, якими були у дитинстві ми.
Центрів реабілітації для таких дітей лише 5 на всю країну».

«Звісно, є приватні клініки, але це вартує недешево, щоб лікуватися там на постійній основі. Тож такі державні центри є порятунком для знедолених батьків, шансом на трошки краще життя для їхньої малечі, більш комфортне та соціально активне», – розповіла Мирослава.

Вона додала, що підготовка власного благодійного проекту – обов’язкова умова для участі у конкурсі краси. Дівчина закликала лучан не бути байдужими та долучатися до акції.

Крім того, можна пожертвувати гроші на карту ПриватБанку: 5168 7554 1955 3488.
Згодом про всі отримані кошти дівчина відзвітує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні