Аудіо-прощання побратимам або Як рятували атовця, який хотів підпалити себе у Луцьку

3
-2
Аудіо-прощання побратимам або Як рятували атовця, який хотів підпалити себе у Луцьку
Психологиня Олена Звєрєва розповіла про те, як рятувала атовця, який хотів спалити себе у Луцьку.

Про це йшлося у четвер, 16 серпня, під час прес-конференції на тему «Чому воїн АТО хотів спалити себе під міськрадою у Луцьку».

Нагадаємо, у середу, 15 серпня, під Луцькою міською радою атовець хотів покінчити життя самогубством. Чоловік облився бензином та погрожував себе підпалити. Психолог Олена Звєрєва вмовила атовця не зводити рахунки з життям та забрала чоловіка від приміщення мерії.

За словами психологині, чоловік записав аудіо-прощання для своїх побратимів та надіслав його друзям. На той момент Олена була у Рожищенському району, що за 35 кілометрів від Луцька.

«Про те, що Стас облив себе, мені сказав Микола Собуцький. Відразу виникла думка, що йому треба дати по м’якому місці та просто забрати. Але все було набагато серйозніше. Нас просто люблять та оберігають Боги», - каже Олена Звєрєва.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Ви мусите жити», – Олена Звєрєва звернулася до атовців

Психологиня розповідає, що поки їхала до міськради, спілкувалася із Стасом по телефону. Однак найбільш хвилюючим моментом була дорога, коли неподалік Луцька пропав зв’язок.

«За ці лічені секунди могло статися будь-що. А коли мережа знову з’явилася, я дуже боялася, що він уже не візьме трубку, але він відповів на телефонний дзвінок. Коли я приїхала, просто обійняла його і сказала, що, якщо горіти, то горітимемо разом. У нього був такий стан, що він навіть не міг розжати руку, а потім просто розплакався», - каже Олена Звєрєва.

Вона додає, що під час позачергової сесії Луцькради, яка відбулася у понеділок, 13 серпня, чоловік попереджав про свої наміри покінчити життя самогубством.

«Тоді він сказав, що не всі доживуть до відкриття цього реабілітаційного центру. Тоді я подумала, що він говорить про тих атовців, які нині мають велику кількість поранень, але він натякав про себе», - пояснює психологиня.
Теги: ато, воїн
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"ПОПАХУЄ" ТЕАТРАЛЬНОЮ ПОСТАНОВКОЮ! хто ваші ляльководи? признавайтесь!!
Відповісти
схоже режисура Пятигорця визначного діяча у всіх сферах)
Відповісти
якщо у нього в одній руці була пляшка з бензином, а в другій намертво зажата запальничка, то яким місцем він відповідав на телефонні дзвінки? ах ви ж старі шалавуваті брехливі тварі)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні