Ми не думали, що вдома зустрінемо таких журналістів, - атовці про п'яну журналістку Аверсу

20
4
Ми не думали, що вдома зустрінемо таких журналістів, - атовці про п'яну журналістку Аверсу
Боєць ДУК ПС Сергій Ліманов та психолог Олена Звєрєва стверджують, що журналістка «Аверсу» в стані алкогольного сп’яніння провокувала атовців.

Про це йшлося у четвер, 16 серпня, під час прес-конференції на тему «Чому воїн АТО хотів спалити себе під міськрадою у Луцьку».

Нагадаємо, у середу, 15 серпня, під Луцькою міською радою атовець хотів покінчити життя самогубством. Чоловік облився бензином та погрожував себе підпалити. Психолог Олена Звєрєва вмовила атовця не зводити рахунки з життям та забрала чоловіка від приміщення мерії.

«Вона приїхала із нами в психлікарню і знімала практично усе, що там відбувалося. Більше того, коли Стас пішов перевдягатися у чистий одяг, бо його речі були у бензині, вона й це знімала. Я намагалася спокійно пояснити їй, що її поведінка може підштовхнути чоловіка зробити те, що він не зробив під міською радою. Але вона кричала і тикала усім своє журналістське посвідчення. До того ж від неї дуже тхнуло алкоголом. Безсумнівно, вона була п'яною», - каже Олена Звєрєва.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Ви мусите жити», – Олена Звєрєва звернулася до атовців

Сергій Ліманов додає, що журналістка своєю поведінкою навіть підштовхувала атовців до агресії.

«Я не уявляв, що вдома нам треба буде чинити супротив нашим волинським журналістам. Журналістка Аверсу бігала за нами і постійно провокувала, сміялася, вигукувала. Очевидно, у неї було конкретне завдання відпрацювати гроші, зробити треш на території психічної лікарні. Цей канал немає права існувати! Журналісти аверсу - неадеквати», - каже Сергій Ліманов.
Теги: підпал, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це часом не Поліщук сявала?
Відповісти
Шалавка товста
Відповісти
така? прізвище в студію!!!!!
Відповісти
Зверевій і Пятигорцю привіт! Ну з Пятигорцем все понятно. Він спец по таких концертах як був вчора біля міської ради а от пані Олені треба визначитись хто вона лікар чи політик бо вже загралась використовуванням своїх пацієнтів для політичних провокацій. Куди Ващенюк дивиться?
Відповісти
Ну випила трішки для хоробрості при гасінні можливої пожежі і що?
Відповісти
Точно Наталка Поліщук (Поліна Січевська)!!!
Відповісти
Усі винуваті, один атовець молодець. Він бідний нещасний, а от поліцейська пяна неадекватка, журналістка пяна неадекватка, і взагалі ніхто не допомагав, один Ліманов молодець. Я так розумію Ліманов нове обличчя політиканта луцька. Це того що Яковлев і ко провалились? Якось так виходить.
Відповісти
це случайно не пашкетник-мацюк наташка? Казали у Володимирі вона постоянно забухана і обкурена ходила по городу поки гузь її не вигнав з бугу. Третій раз лічилась від горілки,тепер може знову взялась за старе)))
Відповісти
Краще бухі журналісти, ніж криси у керівництві.
Відповісти
Пашкетник? ?? І що там робить тричі судимий Фафлей?
Відповісти
лайновброс. звєрєва погано закінчить ці свистопляски і юзання атошників, яким вона пудрить мізки.
Відповісти
там багато цікавих персонажів. чого тільки варта психологиня, якій самій в пору до своїх колег на прийом записатись бо геть випала з реальності!
Відповісти
вийшов сюжет Аверсу. ніколи Аверс не був взірцевою телекомпанією. але от на лайно в них чуйка залізна. і лайна, схоже, тут накидали в цьому демарші чимало. фу, мразота. від початку до кінця - смердючий брехливий цирк і використаний атошник. пацани, не ведіться на цих пристаркуватих шалав!
Відповісти
Те що це провокація видно з першого погляду! Атовців використовували як гарматне мясо. А тепер використовують як політичне мясо. Жесть - така провокація навіть в голові не вкладається.
Відповісти
треба дивитись, хто виступає дійовими особами. якщо дяченко, звєрєва, решта упоротих, знайте 100% - б...ський цирк. разводілово і підготовка до виборів. уперше хвалю Аверс, блискуча робота! як противага цим шалавам, яким поламали сценарій - браво! https://www.youtube.com/watch?v=FDh5Y-T9JwU
Відповісти
Волинь 24 - ви скотилися нижче плінтуса. Прочитати у вас чогось толкового немає, а от гамна штампованого хоч відбавляй.... Думаєте взагалі, що пишете?
Відповісти
Ти задовбала писати брехливі виправдовувальні коментарі. Ти алкоголічка і психічно хвора. Ти настільки неадекватна що тебе посилають розгрібати лайно, яким гидують інші палицюки.
Відповісти
АХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХХА

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Відповісти
Дура ти приваляна та неадекватна. Кобила кончана. По тобі видно ЩО КРИША ПОЇХАЛА. Нормальні атошники з тобою діла мати не будуть. Тільки такі ж хворі як і їхній кризовий психолог. Сама видно десь вбухана була. Бо верещиш на Аверсі, як ніби свиню ріжуть. Ти ще не поняла, що ніякий центр лічно тобі не світить. До його створення тебе просто недопустять. Стара, кончана шалава... слів інших до тебе немає . І з роботи з псізушки не хай тебе попруть у палату там де тобі місце. Дибільне створіння.
Відповісти
І цей підарас, що з тобою на відео, сука на жопу сяде. Більше воно спливати не буде. Як воно на сході воювало люди знають. І навіть кончані Волинь 24 про тебе білтше не писатимуть. Ця гівновозка зробить так як їй зверху скажуть. Бо ж ти своєю дибільною головою навіть не подумало, що ти твориш

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні