«Це ціна непобитих морд наших депутатів», - Звєрєва про атовця, який хотів себе спалити у Луцьку

6
-1
«Це ціна непобитих морд наших депутатів», - Звєрєва про атовця, який хотів себе спалити у Луцьку
Психолог Олена Звєрєва розповіла, чому атовець з Луцька хотів підпалити себе під Луцькою міською радою.

Про це йшлося у четвер, 16 серпня, під час прес-конференції на тему «Чому воїн АТО хотів спалити себе під міськрадою у Луцьку».

Нагадаємо, у середу, 13 серпня, під Луцькою міською радою атовець хотів покінчити життя самогубством. Чоловік облився бензином та погрожував себе підпалити. Психолог Олена Звєрєва вмовила атовця не зводити рахунки з життям та забрала чоловіка від приміщення мерії.

«Перед сесією я попросила атовців, аби ті не влаштовували бійку у міськраді, аби вони нікого не били. І вони послухали мене. Я завжди наголошую, аби люди не чіпали хлопців, які були на війні, бо їхнє сприйняття подій і реальності далеке від сприйняття звичних людей. Вони вважають, що ці п’ять мільйонів депутати забрали із кишені кожного з них», - каже психологиня.

Олена Звєрєва додає, що ця спроба підпалити себе – це викид адреналіну, який не відбувся під час сесії Луцькради, коли з коштів на облаштування реабілітаційного центру для учасників АТО забрали п’ять мільйонів гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Автовця, який хотів сплатити себе під міськрадою, забрали в психлікарню

«Вчорашні події – це ціна тих непобитих морд наших депутатів. Якби тоді, під час сесії вони комусь «вклеїли», не було б цієї агресії», - пояснює Олена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не можу зрозуміти того АТОвця. Чому протестуючи проти рішень депутатів, він готовий зробити біду собі, своїм рідним, а не тим депутатам. Це не протест, це якесь садомазо. Хочеш піти з життя тоді захвати з собою пару тепутатів, і це буде вчинок гідний героя.
Відповісти
Чому лікар психіатр у робочий час займається політичною діяльністю і розголошує персональні дані своїх пацієнтів. за чиї гроші цей банкет і чого вона добивається? Для чого залучає до політичних провокацій своїх пацієнтів?
Відповісти
Атлічьний психолог. Якщо тобі щось не подобається - піди вклей в морду. Вона точно психолог?
Відповісти
Таких "лікарів-психологів" потрібно звільняти. Людина прикриває свої меркантильні інтереси і замість того, щоб заспокоїти людей, вона просить "не бити морду". ЖАХ. Створила таку собі "керовану армію". Знаю на 100 %, що вона розголошує інформацію про приватне життя своїх пацієнтів. Тому дуже обережно розповідайте їй про свої проблеми.
Відповісти
м да. Була про Звереву кращої думки. печаль а не псилог
Відповісти
Набийте мордяки Петрочуку, Недопадові й Поліщуку і зразу в місті запанує спокій і порядок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні