--> Учні з Ковеля написали сценарій серіалу про бурштинову мафію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учні з Ковеля написали сценарій серіалу про бурштинову мафію

0
0
Учні з Ковеля написали сценарій серіалу про бурштинову мафію
Учні 10 класу з Ковеля написали сценарій до телесеріалу про бурштинову мафію.

Десятикласники разом зі своїм учителем стали авторами сценарію до телесеріалу на каналі 1+1, - пише Волинь.

Учні 10-В класу ЗОШ №10 міста Ковеля разом зі своїм класним керівником Віталієм Волосюком написали сценарій до телесеріалу під назвою «Прокляття жовтого дракона» та відправили його на конкурс, який було оголосив медіахолдинг 1+1.

Ідея фільму сподобалась журі та пройшла перший тур творчих змагань. Нині на проекті триває другий тур. Аби сценарій фільму потрапив у фінал, потрібно зібрати якнайбільше голосів.

Події фільму відбуваються на Поліссі в «бурштиновому клондайку» України в любовному, драматичному та детективному стилі.

Молодого перспективного вченого Вадима для втілення своєї наукової роботи направляють в його рідний Поліський край, в якому не був понад 12 років. За цей час «бурштинова мафія» заради збагачення перетворила природу у «місячний пейзаж».

Його родич, Ігор, знайшов великий унікально-цінний самородок бурштину, всередині якого знаходиться тварина, подібна до дракона. Про знахідку дізнається «бурштинова мафія», яку очолює мер містечка, та китайський мільярдер, який обожнює бурштин. Бандити жорстоко б'ють Ігоря і калічать одного з його синів. Перед смертю Ігор відкриває таємницю Вадиму, це змінює його життя та світогляд.

Як розповів Віталій Волосюк, чимало школярів мріють стати режисерами та сценаристами. Тож відправили сценарій на конкурс, який саме оголосив телеканал 1+1.

Ідею щодо копачів бурштину взяли з реальних подій на Волині, які свого часу були описані в одній із місцевих газет. Звичайно, сюжетні лінії створювали, покладаючись на власну фантазію та творчі здібності.

Володар першого місця отримає реалізацію ідеї. Друге місце у номінації «X-серіали» - це просування і підтримка формату серіалу на міжнародному ринку з метою продажу. Володар третього місця отримає безкоштовне навчання у Вищій школі Media & Production за обраним напрямком.

За ідею серіалу «Прокляття жовтого дракона» можна проголосувати. Голосування триватиме до 17 серпня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні