Цьогоріч міська влада купила 13 квартир для атовців

1
0
Цьогоріч міська влада купила 13 квартир для атовців
За цей рік планують допомогти ще трьом учасникам АТО.

Про це розповіла директор департаменту соціального захисту Луцької міськради Вікторія Майборода 15 серпня на засіданні виконавчого комітету.

За її словами, минулоріч за програмою співфінансування "50 на 50" Луцька міська рада допогла купити житло 25 учасникам АТО. Цьогоріч цифра зменшилась. Чиновники мають плани допомогти з купівлею 16 квартир.

Виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт запевнив, що це високий показник. "Разом за два роки виходить 41 квартира. Це вже якийсь рух для людей є. До прикладу, от у Івано-Франківську за цей час купили всього 2 квартири", - висловився чиновник.

Програму співфінансування "50 на 50" затвердили у жовтні 2016-го року. Згідно з її умовами, атовці, які хочуть придбати житло, перебувають у черзі. Частині з них влада дає половину необхідної суми на купівлю власного житла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де можна побачити списки щасливчиків?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні