--> Невидимий ремонт: у Луцьку не ремонтують дороги згідно плану? ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Невидимий ремонт: у Луцьку не ремонтують дороги згідно плану? ВІДЕО

2
20
Невидимий ремонт: у Луцьку не ремонтують дороги згідно плану? ВІДЕО
Лучани обурені заявою чиновника про ремонт дороги біля їхнього будинку. Мовляв, ніякого ремонту не проводили насправді.

Облаштування прибудинкової території на проспекті Соборності, 20а завершили, навіть не розпочавши. Справа в тому, що на цій ділянці ремонтні роботи не проводили, а за планом мали би. Адже територія внесена до переліку прибудинкових територій, які ремонтуватимуть у Луцьку в 2018-му - 19-му роках, - йдеться у сюжеті 12 каналу.



Час ще є. Проте, мешканців двору обурив допис радника міського голови Ігоря Поліщука в Фейсбуці. Де той, офіційно заявляє про завершення капремонту на проспекті Соборності, 20а.



"Вчора я офіційно на сайті побачила, що нашу дорогу на Соборності, 20а, 20 і 22а було вже завершено. Але так як ми бачимо дорога не зроблена", - каже жителька будинку на вул. Соборності 20а Оксана.

Ремонт дорожнього покриття в дворі на проспекті Соборності 20 дійсно завершили, проте далі роботи припинили. Мешканка двору Оксана Сохань запевняє, що ями в дворі мешканцям прийшлось ремонтувати самотужки.

"У цю п'ятницю, привозили за власні кошти, збирали на окрошку. Для того,щоб можна було їздити по цих дорогах. Тому, що в нас асфальт, 30 років як ніхто не ремонтував і засипали самі люди. І засипали люди, за свої власні кошти", - розповідає жінка.

Чекає ремонту у дворі і мешканка Кравчука, 16 - неподалік відремонтованих дворів. Жінка розповідає, що добивається його уже кілька років. Проте, для цього спочатку потрібно облаштувати сусідній двір на Соборності.

"Чотири роки ми ходимо-просимо, щоб нам зробили двір на Соборності, 20а і Кравчука, 16. Перші відповіді листів нам прийшли в 15 році, від Тараса Яковлева. В 16-му від Юрія Крася. В 17-му році від Григорія Недопада, де було сказано, що Соборності 20,а буде зроблено в 2017-му році", - зазначає мешканка сусіднього двору Ганна Разиграєва.

Цю прибудинкову територію у 2017-му не облаштували. Проте, у списку запланованих для ремонту на 2018-й - 19-й роки вона є.

Міські владці ж про цю прибудинкову територію говорять неохоче. Зокрема, Ігор Поліщук, який публічно прозвітувався про виконані роботи, коментувати навідріз відмовився. Мешканці бідкаються, що гроші на ремонт їхнього двору уже направили на інші об'єкти, адже чіткого пояснення від міської влади не отримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хай та жінка скаже що їй Яковлев з Красем відповіли в 2015-2016 роках! Чого тоді телебачення не запрошувала??!!!
Відповісти
На Набережній в напрямку між мийкою "Нептун" та мийкою біля містка через Сапалаївку фури вибивають "гопака"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні