--> На луцькому аеродромі хочуть збудувати адмінбудівлю і казарми. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На луцькому аеродромі хочуть збудувати адмінбудівлю і казарми. ВІДЕО

1
2
На луцькому аеродромі хочуть збудувати адмінбудівлю і казарми. ВІДЕО
На Луцькому військовому аеродромі розпочнеться будівництво адмінбудівлі та казарм. Ціна питання - 34 мільйони гривень.

"Це для військовослужбовців, поліпшеного планування, на 125 осіб. Також, адміністративна будівля, в якій буде відбуватися несення бойового чергування", - розповідає відповідальний за тендер Михайло Любарець у сюжеті 12 каналу.

Про намір розпочати будівництво військова частина А 3641 оголосила через систему електронних закупівель Prozorro.



Будівництво включатиме, зокрема, вирубку дерев, земляні роботи, облаштування фундаментів, зовнішнє та внутрішнє оздоблення, вимощення, зведення стін, влаштування перекриття, перегородок, даху, вікон, дверей, підлоги, проведення водопостачання, каналізації, опалення, електроосвітлення.

Сюди планують на постійну дислокацію перевезти 204-у бригаду тактичної авіації. Це повітряний флот, який дислокувався у Севастополі. У 2014 році його тимчасово перевезли з окупованого Криму в Миколаїв.

В Міністерстві оборони кажуть, військовим компенсують витрати на оренду житла. 2550 гривень на місяць платитимуть одиноким та одруженим офіцерам, 3825 гривень - якщо в сім'ї є діти. Однак рідні льотчиків сумніваються, що зможуть так швидко знайти житло у Луцьку.

"Вивчивши ситуацію по інтернету і в телефонному режимі, виявляється, що житловий фонд не готовий розмістити військовослужбовців. Нас близько 300-400 сімей", - зазначає дружина офіцера Алла Козлова.

Ріелтори ж кажуть, що житло знайдуть усім. Передбачено, що спорудження будинків на луцькому аеродромі завершиться до першого вересня 2019 року. Тоді сюди переїдуть і військовослужбовці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТУМАНИ..... до за відео екскаваторів???? Там Луцьком і не пахне.... голодранці, навіть відео не можете нормально зробити .....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні