Луцький маркетолог відкриває курси: хоче «майже безкоштовно» вчити інших

4
-4
Луцький маркетолог відкриває курси: хоче «майже безкоштовно» вчити інших
Директор луцької агенції інтернет-маркетингу ARTEFACT.St Андрій Сірук ініціював серію публічних лекцій на тему реклами в інтернеті.

“В ході роботи я постійно зустрічаюся з людьми, які хочуть знати більше про рекламу в інтернеті. Втім, “тонни” такої інформації в мережі не відразу дають можливість зорієнтуватися, вибрати найбільш потрібну тобі інфу”, - пояснює Андрій Сірук свій задум.

Саме тому маркетолог вирішив провести серію публічних лекцій на тему реклами в інтернеті. Назвали проект ARTEFACT.events. Організатор запевняє: це робиться не для заробітку, а для підняття загального рівня знань про цю сферу.

“Малий та середній бізнес часто має дуже мало знань у сфері інтернет-маркетингу, в результаті їм важче розвиватись і збільшувати свої об’єми продажів. Ми хочемо дати знання усім бажаючим. І ці знання позитивно вплинуть на їх бізнес. Наші заходи - і для початківців, і для вже досвідчених бізнесменів. На наші івенти ми будемо привозити тільки хороших спеціалістів, практиків, тих, кому є що сказати і чому навчити”, - запевняє Андрій Сірук.

Перша з таких лекцій відбудеться у четвер, 16 серпня. Її проведе спеціаліст з просування сайтів у Гуглі, львів'янин Павло Лисий. Тема лекції: "SEO Проектування сайту на етапі розробки, або Як змусити Google любити ваш сайт від самого початку".

Ціна вхідного квитка - 300 гривень. Зареєструватися для участі у заході.
Теги: лекція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сам то ,напевно входить в 100000 Форбс))))))),то може і других повчити . Я б із задоволенням послухала лекції про те як створити свій бізнес від людей,які цей бізнес створили від Галькевича,Чорнухи, від Турака, від Хорзова ,, навіть від Івахіва А чого досяг цей пан,що береться вчити інших?
Відповісти
Курси для лохів. На вказану тему можна говорити безкінечно, напевне будуть згадуватись успішні люди, які ніби то рекламою в інтернеті чогось досягли, розповідь Остапа про нью васюки.
Відповісти
Давно пора щось таке проводити в Луцьку
Відповісти
Так, тему вони вибрали надто глобальну, але наявність таких подій це тільки плюс як для міста так і для бізнесу. Хоть хтось потроху починає рухати той напрям. Тому організаторів цілком підтримую!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні