У Луцьку не задоволені тим, як прибирають сміття з дворів

1
-3
У Луцьку не задоволені тим, як прибирають сміття з дворів
У Луцьку не задоволені тим, як вивозять сміття з дворів.

«Кожен житель міста Луцьк бачив зловонні "струмки" які виливаються з сміттєвозів по всіх дворах нашого міста», - пише Олександр Наконечний 13 серпня у петиції в Єдиній системі місцевих петицій.

«Якщо хтось і не бачив своїм очами, то точно відчував сморід від калюж, які залишаються в дворі після візиту машини яка вивозить сміття. При спекотній погоді і відсутності дощів це відчувається дуже сильно. Крім смороду по всьому двору розносяться також продукти гниття сміття, шкідливі мікроорганізми та збудники інфекцій. І це по території де цілими днями грають діти!» - пише він.

Лучанин вимагає перевірити технічний стан автомобілів підприємств, які вивозять сміття, чи вони дотримуються санітарно-гігієнічних норм під час роботи.

«Зобов'язати підприємства, які вивозять сміття, привести в належний стан свої автомобілі. Створити комісію (групу) по контролю за роботою сміттєвозів на предмет дотримання ними санітарних та екологічних норм», - пропонує він.

Винних керівників підприємств лучанин вимагає штрафувати.

«При постійних порушеннях угоди на вивіз сміття - розривати», - йдеться в петиції.

Станом на 13 серпня петицію підписала 1 особа з 300 необхідних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У ЛУЦЬКУ НЕЗАДОВОЛЕНІ ЩЕ й тим, яке становище біля смітників на вулицях. Площадки для смітників облаштовані тількі в центрі і біля міськради, на околицях жуть.Ні на чернишевського ні на Ковельській,ні на Володимирській облаштованих смітників немає. Стоять лише на Червоного Хреста, туди змушені везти сміття з усього приватного сектора.Смітники стоять в болоті, до них не дійти,контейнер із пласиком тиждень стоїть забитий вщент, І ще одна цікава деталь біля смітників немає порядку , зате єкупа відповідальних, хтось відповідає закнтейнер з пластиком,хтось за вивіз звичайних контейнерів,а хтось за сміття біля контейнерів і як наслідок толку ноль,сміття викидають просто на вулицю



Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні