Під луцькою мерією зібрались учасники АТО

3
4
Під луцькою мерією зібрались учасники АТО
Біля Луцькради зібрались близько двох десятків учасників АТО, які невдоволені ідеєю чиновників зняти гроші з фінансування реабілітаційного центру для військових та перекинути їх на добудову школи №27.

Вони зібрались біля стін мерії у понеділок, 13 серпня, перед позачерговою сесією.

Нагадаємо, позачергову сесію вирішили скликати, аби виділити додатково 7,2 мільйони гривень на закупівлю обладання для 27 школи та розрахунку із забудовниками. Таким чином школу хочуть відкрити уже 1 вересня.

Частину коштів планували зняти із фінансування реабілітаційного центру, який хотіли облаштувати на базі обласної клінічної лікарні.

Невдоволені таким рішенням учасники АТО вирішили прийти на бюджетну комісію та позвчергову сесію. Мовляв, "подивитись в очі чиновникам".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Луцьку школи ще не перенасичені. Помістились в 2017 помістяться і в 2018 році. А хлопці, які приходять з війни, повинні проходити реабілітацію. Тому що їм важко адаптуватися, і якщо ви цього не розумієте, то не пишіть дурні. Я розумію, що таким як ви всерівно що робиться в країні, в сусіда, аби тільки вам дома було добре.
Але якщо розумно розподілити кошти з бюджету, то їх хватить і на школу і на реабілітаційний центр.
Відповісти
На школу кошти не получиться роздерибанити, бо видно буде, а на реабілітаційний центр - можна крутити ними як завгодно))) Звичайно вигідніше центр.
Відповісти
Кишенькові активісти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні