У День жалоби у Луцьку відгуляли весілля з салютами

13
-1
У День жалоби у Луцьку відгуляли весілля з салютами
У День жалоби, який у Луцьку оголосили 11 серпня у зв’язку зі смертю бійця Андрія Єлістратова, молоде подружжя гуляло весілля в одному із ресторанів міста, та ще салюти запускали після 22 години.

Про це пише луцький самооборонівець Олександр Ніколайчук у Фейсбуці.

«Можна гостям, які хоч щось святкують, пояснити, що у Луцьку використання піротехнічних засобів заборонено вже 4 роки як! Тим паче у офіційно оголошений міською владою День жалоби. (Григорій Пустовіт, зверніть увагу, що Ваші розпорядження – «фількіна грамота»), - обурився він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинь привезли тіла загиблих бійців. ФОТО

Весільні гості пояснили, що про заборону використання салютів у місті не знали, як і про те, що у цей день у Луцьку ховали загиблого на сході військовослужбовця.

Тим, хто ж все таки хоче салютувати під час свят, Олександр Ніколайчук радить краще ці гроші спрямовувати на лікування комусь чи допомогу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олександр, я, звичайно, тебе розумію, але весілля планують за кілька місяців наперед, і незнають, будуть ховати героїв чи ні, це звісно прикро, але люди повинні жити далі.....
Відповісти
Тим, хто ж все таки хоче салютувати під час свят, Олександр Ніколайчук радить краще ці гроші спрямовувати йому на допомогу.
Відповісти
На медичну допомогу. Я підтримую.
Відповісти
У статті написано самооборонівець. Саша від кого, сам, та ще й у Луцьку обороняєшся??? Якщо страшно звернись в поліцію, хоч там навряд чи допоможуть. Мабуть тому ти і є самооборонівець.
Відповісти
Людей заганяють у жалоби різні! Давайте ...ять зробимо жалобне життя, щоб жиди утішались, а народ стогнав!(( На схід насильно нікого не заганяли! Сам за гроші пішов, а значить найманець!(
Відповісти
Весілля, очевидно, замовлялось в ресторані давно і молодожони разом з батьками не могли його перенести, адже заплачений завдаток. Це навіть коню зрозуміло, а Ніколайчуку - ні.
Відповісти
Ці нероби активісти мяко кажучи дістали. Їм може весілля потрібно було перенести, бо вишиванкам це не подобається. Вас на весілля хтось запрошував що ви припхались туди з камерами права качаєте, Ви взагалі хто такі?
Відповісти
Горе нероби ходять піаряться. В ато там покажуть свій хероїзм, для чого порти и свято молодим. Повна зневага до цієї самооборони, а потім вони будуть в центрі з скриньками стояти і гроші збирати, оце думайте кому ви даєте! А потім вони припхаються і права будуть качати, поліцію потрібно було визвати щоб цим неробам мізки вправили і не заважали людям відпочивати. Свято раз в житті а ці козли його спортили
Відповісти
коментатори, а про заборону використання піротехніки чули? а читали? підійміть очі догори, ще раз погляньте на статтю, уважно.
Відповісти
А чому Ніколайчук не пише як всівся випити і закусити за весільний стіл, і як вимагав 300 грн "штрафу" ( стільки на його думку коштує відміна трауру на якийсь час), а коли весільчани не дали йому "на лапу", то влаштував цей цирк. Прикро, звісно, за молодих вбитих хлопців, але то є життя, хтось родиться. хтось вмирає, а хтось одружується, так було, є і буде.
Відповісти
Цкро патріоти бабосиків хочуть. Слова патріотам
Відповісти
Жах. Я в шоці від такої поведінки самооборони? Краще б так гранатами швиряли в зоні ато, як оце той салют молодятам на стіл кидати. Який приклад може подати такий чоловік підростаючому поколінню? Окей. Заборона існує, але молодята не знали, оскільки не є жителями Луцька. То якого чорта влаштовувати цирк? Спокійно, без цього балагану і камери можна було поговорити і розмістити ситуацію. Ні, треба публічно зіпсувати людям свято. Ніколайчук, ви свиня!
Відповісти
Це просто жах! З яких пір ,,самооборона,, як вони себе називають має право вриватися в чуже свято, бити посуд?! Мали б совість!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні