Зоозахисники взяли під опіку виснаженого пса, який бродив по Луцьку. ФОТО

6
11
Зоозахисники взяли під опіку виснаженого пса, який бродив по Луцьку. ФОТО
У Луцьку зоозахисники взяли під опіку виснаженого собаку, який бродив вулицями Луцька.

Про це написали на сторінці ГО Волинського Об'єднання Зоозахисту‎ у Фейсбуці.

«Собачку Беллу вилучили. Всім величезне дякую!» - йдеться у дописі.

Нагадаємо, нещодавно розшукували власника виснаженого собаки, який бродив вулицями Луцька.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та пробачте менн всі зоозакохані громадяни, але інколи, ну реально смердить слухати вже і читати, то собачка схудла - давайте допоможемо, то собачка ходить без господаря і плаче і т.д.
Та люди добрі, та чи Ви всі не перегинаєте палку, та будьте добрішими до людей, допомагайте худим бомжам, збирайте гроші інвалідам, шукайте притулки покинутим напризволяще старим і немічним.
А то , бл@ха, ну вже всі такі європейцями стали, зоозахисники-волонтери. Не робіть з мухи слона!
В мене є сусідка волонтерка пришелепкувата, то вона всіх котів собак визволяє, годує, цілує,бинтує, пологи їм приймає, а як прийшлось старенькому сусіду гроші на операцію здати, то вона віднєкувалась, бо у нього ж є рідні, то йому повині допомогти, а от у песиків нікого немає (((
Трохи чокнуті...ну що ні?
Відповісти
Можливо це поява нової української породи собак? Назву придумайте самі, варіантів уйма.
Відповісти
Порода РОШЕН. Звучить!
Відповісти
До всіх оксан. Людьми опікуються різні організації. Як вони справляються з обовязками та наскільки сумлінно, , це вже інша справа. Але вони є, функціонують, про них знають та виділяються кошти з бюджету. Якщо недобре працюють - перевіряйте, контролюйте, вимагайте покращення. Чи може і тут зоозахисників підключити ?)) А тваринам, яких такі як Ви зооненависні гомосапіенси викинули в свій час на вулицю, немає кому в спеку дати води. І він лапу не протягне і не попросить. І не скаже що йому болить. А вони мають право на життя в соціумі . І виживають вуличні безпритульні тварини дякуючи добровільним внескам, а не бюджетним, то ж заспокойтесь. Правильно сказала Індіра Ганді (яка не була європейкою, може Ви не знаєте, то погугліть). Вона сказала, що про моральний прогрес нації можна судити по тому, як вона відноситься до тварин. Поки у нас будуть такі оксани, нам до морального прогресу не дотягнутись. Дуже сумніваюсь що Ви і людям допоможете.
Відповісти
Чомусь не можу відповісти Оксані.
Надіюсь, Ви є дипломованим спеціалістом щоб ставити діагноз вашій сусідці. Мені здається, що це Ви ненавидите її за те, що вона робить добру справу. Може це з Вами щось не так ?) Якщо у сусіда були родичі, то я, наприклад, сама вирішую допомагати чи ні. І ніхто !!! не має права судити мене. Нема грошей на операцію, ідіть до мера. Там передбачені витрати на подібні випадки . Хто ненавидить тварин, то він так само ненавидить людей, і байдуже, рідні це чи просто незнайомі.
Відповісти
Так допомогайте людям! В чому справа?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні