Луцький бізнесмен відкриє приватний музей

3
9
Луцький бізнесмен відкриє приватний музей
У Луцьку місцевий бізнесмен Віктор Корсак (на фото) відкриє власний музей. Назвуть його Музеєм сучасного українського мистецтва Корсаків.

Як повідомляє прес-служба групи компаній “ВолВест”, родина Корсаків стала фундаторами та натхненниками створення цього музею, а сам музей – “перший в Україні світового рівня музей сучасного українського мистецтва”. Музей відкриється у приміщенні розважального центру “Адреналін-Сіті”.

Загальна площа першої черги музейного комплексу становитиме близько 5 000 кв. м і міститиме низку виставкових залів. Площа постійної експозиції займе 3 000 кв. м.

У музеї буде представлено роботи понад 100 митців, тут буде більш як 800 арт-об’єктів. Експонуватимуть твори живопису, графіки, скульптури, інсталяції та відеоарту. Автори – українські митці ХХ- ХХІ століття.

Як відомо, в “Адреналін-Сіті” чотири роки працює Галерея сучасного українського мистецтва «Арт-кафедра». ЇЇ керіниця – дружина Віктора Корсака Леся Корсак.

«Надзвичайно важливим завданням музею буде зняття ореолу ортодоксальності із академічного мистецтва та пропагування авангарду завжди і у всьому, без жодних обмежень. Ми хочемо, щоб ця інституція була не просто збіркою експонатів, а безперервним потоком культурницьких заходів, а Луцьк став одним із центрів сучасного мистецтва Украни», – заявив Віктор Корсак.

Музей працюватиме з 12 до 20 години щоденно. Вартість квитка – 30 гривень, для студентів та школярів – 15. У середу музей можна буде відвідати безплатно. У п’ятницю із 18.00 вільний вхід для молоді.

Урочисте відкриття Музею сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться 24 серпня 2018 року о 17.00 год за адресою: м. Луцьк, вул. Карбишева, 1, культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті». Вхід у день відкриття – вільний.

Як відомо, батько Віктора Корсака – відомий письменник і журналіст Іван Корсак, який помер у 2017 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже ніхто не ходить в Адреналін. Криза жанру, мільйонні борги банку прийдеться віддавати.
Відповісти
хочу лицарський орден імені пам"яті корсаків
Відповісти
Жиди розвели чувака )))))) ну ти і влетів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні