«І дітям, і дорослим добре»: лучани радіють вуличним душам. ВІДЕО

4
-1
«І дітям, і дорослим добре»: лучани радіють вуличним душам. ВІДЕО
Під кінець літа луцька влада таки поставила на Театральному майдані обіцяний вуличний душ. Ще декілька з'являться у інших локаціях міста.

По обіді 10 серпня на центральній площі міста вперше запрацював вуличний душ, повідомляє 12 канал.

Конструкція розбризкує воду, тож у спеку можна охолодитись, пройшовши просто під нею. Пристрій викликав інтерес у лучан, тим паче, що на вулиці спека.

"Я бігаю півмарафони, і я розумію, наскільки це важливо у спекотну погоду", - оцінила новинку лучанка Вікторія.

"Ідея насправді дуже хороша, хоча вона не нова. Планували ще торік це зробити, чомусь затягнули до 10 серпня, вже літо майже закінчується. Але ну хоча б зараз наприкінці серпня і літа це зробили", - каже лучанин Павло Мельничук.

"У такі спекотні дні це і дітям, і дорослим добре. Ну це ще на площі мало людей, а під вечір мабуть буде взагалі дуже багато людей", - зазначила лучанка Людмила.

Чи не найбільший інтерес вуличні душі викликали у дітей. Ті багато разів пробігали під конструкцією до моменту, коли одяг майже не промок повністю.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Так жарко, що аж повіситися хочеться»: думки лучан про водяні завіси

Уперше про ініціативу поставити вуличні душі заговорили ще у 2016 році. Знову про це згадали цьогоріч - у червні. Владці обіцяли, що встановлять їх найближчим часом. Втім, встигли реалізувати ініціативу лише зараз.

Наразі водяні завіси працюють на Театральному майдані та на площі Злуки. Чиновники запевняють, що у перспективі встановлять ще декілька таких пристроїв у інших районах міста.

Теги: душ, спека
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарна ідея Миколи Яручика, але укропівська міськЗрада і це змогла сплюндрувати поставивши не вуличні души, а якісь шибениці.
Відповісти
Поки яручик мріє з 2016 року, укроп взяв і зробив! А кому хочеться повіситись, то вперед, ніхто шкодувати не буде!
Відповісти
Ідея супер! А зимою можна пустити в душ гарячу воду, щоб люди грілися і дякували владі!
Відповісти
Давно повсюдно остогидли такі стурбовані висотою зобрвження зфоткані зі стелі в підлогу! нехай такий недолугий фотограф ще взуття своє зфоткає з космосу! Тож на мило його
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні