Друг збитого у Луцьку хлопчика розповів деталі аварії. ВІДЕО

4
10
Друг збитого у Луцьку хлопчика розповів деталі аварії. ВІДЕО
Вискочив на дорогу і втрапив під машину. У Луцьку на вулиці Стрілецькій збили шестирічного хлопчика.

Очевидці кажуть, водійка Фольксвагена намагалась оминути дитину. Вона різко вивернула кермо і в'їхала у дерево. Та хлопчика все ж зачепила. Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

«За кермом автомобіля «Фольксваген Гольф» перебувала 36-річна мешканка райцентру Ківерці. Керуючи автомобілем, вона скоїла наїзд на 6-річного хлопця, який перетинав проїжджу частину поза межами пішохідного переходу», - каже т.в.о. керівника сектору комунікацій волинської поліції Олег Лазовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчику, якого збили на Стрілецькій у Луцьку, стало краще

Друзі потерпілого хлопчика кажуть, він був в іграшковому шоломі. А тому, коли перебігав дорогу, не побачив автомобіль.

«Ми йому кричали: не йди, бо зб'є машина. А тут він біжить на машину, його зачепило переднім правим крилом. Ну він перевернувся. Він був в шоломі на голові і за фурою стояв. Його не бачили і він нікого», - розповів Андрій Ткачук.

Хлопчика спершу поклали до реанімації. А після того, як його стан стабілізувався, перевели до хірургічного відділення Волинської обласної клінічної лікарні.

Зі слів мами дитини, у нього - черепно-мозкова травма, перелом ребра, забій легень та тріщина кісток тазу. Лікування обіцяє оплатити водійка, яка збила хлопчика.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Хоча наїзд трапився з необачності пішохода, водійці загрожує штраф до 8500 гривень, виправні роботи, або арешт на півроку.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Водійка зробила все що могла, чому ніслова про недогляд батьків за дитиною. В першу чергу винні вони. Щее й за те що дитина залишилась живою могли б трохи компенсувати ремонт.
Відповісти
За що водійці штраф?? За те, що намагалась уникнути аварії?
Що зазаконодавство таке, ніякої справедливості.
А за своїми дітьми дивитись треба і вчити змалечку, що по дорозі бігати не можна!
Що страрі, що малі - не розуміють, що померти можуть! Думати треба спочатку!
Відповісти
Мені здається цебатьки хлопчика мають заплатити за ремонт машиниі моральну компенсацію,оскільки лишили шестирічну дитину без нагляду іненавчили її правил дорожнього руху.. батьки, будьтге відповідальні, бо діт саме дороге,що у вас є
Відповісти
Вчора близько 17.00 на пр. Відродження біля зупинки м-н "!Фокстрот" вибігла зграйка дівчаток дошкільного віку посадити в "довгий" тролейбус свою подружку, вони галасували, махали їй вслід руками над головою, і одна з них, очевидно, в гумових шльопанцях, послизнулась на бордюра і разпласталась на проїжджу частину, транспорт її не зачепив, та вона вдарилась головою та, видно, заплакала. Де були батьки дітей чи вони діють за принципом: геть з очей ?..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні