Нічим дістатися до спортшколи: лучани просять вирішити проблему доїзду у Вересневому

1
-2
Нічим дістатися до спортшколи: лучани просять вирішити проблему доїзду у Вересневому
Після того, як у Луцьку тимчасово скасували маршрут №4, людям нічим їздити з ЛПЗ до ЗОШ №16 та дитячу спортшколу №1, що розташована на вулиці Корольова.

Тому лучани просять владу якщо не повернути маршрут №4, то змінити рух існуючих автобусів.

Про це пише Наталія Гуркіна на свій сторінці у Фейсбуці.

Зі слів жінки, щоденно четвертим маршрутом користувалися діти, які їздили на заняття у спортшколу; мешканці Вересневого, які працюють на СКФ; працівники ЗОШ № 16, амбулаторії та КДЮСШ №1, які мешкають на ГПЗ та в інших мікрорайонах Луцьк.

«Тепер дітям та дорослим мікрорайону ГПЗ потрібно ходити на Львівську, щоб дістатися до КДЮСШ № 1, ЗОШ № 16 тощо, або користуватися маршруткою № 9а, від якої до спортивної школи немає нормальної дороги, лише ґрунтова», - обурюється Наталія Гуркіна.

У зв’язку з цим лучани просять міську владу та депутатів до початку нового навчального року знайти вихід із ситуації та забезпечити комфортний доїзд мешканцям мікрорайону Вересневе.

Вони пропонують продовжити маршрут № 12, щоб він довозив людей до ЗОШ № 16, або внести зміни у маршрут №9а, щоб він проходив через КДЮСШ №1.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лохів по 3 грн нема лучани обурені. Нащо сідати в маршрутки де немає сервісу пішком ходіть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні