Працівника Луцького СІЗО викрили на хабарі. ВІДЕО

0
-6
Працівника Луцького СІЗО викрили на хабарі. ВІДЕО
1800 гривень - саме стільки коштує передати ув'язненому у СІЗО заборонений предмет.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження на одного із працівників ізолятора через те, що він зловживав службовим становищем. Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

«Волинськими правоохоронцями викрито факт отримання неправомірної вимоги працівником держустанови Луцький слідчий ізолятор. Він отримав цю нагороду за те, що приніс у цю зону заборонений предмет для одного із ув'язнених», - повідомила прес-секретарка прокурора області Наталія Мурахевич.

За схожими фактами цьогоріч розпочато 26 кримінальних проваджень проти працівників пенітенціарних органів, з них два – з ознаками корупції. Уже до дисциплінарної відповідальності притягнуто 19 посадових осіб.

З початку року правоохоронці не дали доставити в'язням 152 мобільні телефони та майже 68 літрів спирту, уже у виховних закладах вдалося знайти та відібрати в ув'язнених 212 мобілок, 360 літрів спиртних напоїв та майже 80 ножів, лез та інших ріжучих предметів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні