--> У Луцьку сміттєвоз збив собаку. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку сміттєвоз збив собаку. ВІДЕО

4
4
У Луцьку сміттєвоз збив собаку. ВІДЕО
Опівдні 8 серпня у Луцьку сміттєвоз збив бездомного пса. Інцидент трапився біля пішохідного переходу по вулиці Дубнівській, навпроти школи-інтернату.

Про це повідомила Інна Хоміцька, яка стала свідком події і виклала відео на свою сторінку у Фейсбук.

У коментарі виданню «Волинь 24» жінка розповіла, в обідню пору разом зі своєю 4-річною донькою (та хвора на аутизм) та колишнім чоловіком Олександром йшла по вулиці Дубнівській, як раптом почула писк собаки. Виявилося, її збив сміттєвоз «Луцькспецкомунтрансу».

«Машина не зупинилася, а поїхала собі далі. Собака була перед пішохідним переходом. А якби там була я з маленькою дитиною! Це ж біля школи! Автомобілі зобов’язані призупинятися. Інші машини теж не зупинилися, просто їхали. Да, обминали собаку, але ж ніхто не зупинився», - розповіла Інна.

Жінка лишила дитину з чоловіком, а сама кинулася рятувати пса.
«Собака забилася під машину, яка стояла біля магазину «Ручкавичка». Водій виявився толерантним - акуратно від’їхав, щоб не травмувати пса. Собака був в шоці. Він старався вкусити. Це не молоденький собачка, але мілкий», - повідомила Інна.

Вона зв’язалася з волонтерами. Спільно вирішили везти тварину до ветеринарної клініки. Ветеринари після огляду повідомили: переломів немає.

«Їй зробили рентген тазу і вкололи антибіотик. Наразі собака на лапи не встає. Попередньо переломів у тварини немає. Довелося закрити у ванній кімнаті. Бо своїх маю семеро собак – маму з шістьома цуценятами. Поки лежить, ні їсти, ні пити не хоче», - каже жінка.

Вона додала, якщо пес не почне вставати на ноги через день, доведеться робити повторне обстеження.

«Це дуже страшно. Перелякалася і дуже кричала дитина. Дитина аутист, з собаками усе життя, вона до собак по-особливому ставиться і по-іншому реагує. З того часу як повернулися додому, донька постійно нервує», - зізналася Інна Хоміцька.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
водія ростріляти ?..... багатьом лучанам нема чим зайнятися.
Відповісти
Собака вискочив під машину.Звичайно водію сміттєвоза треба було виїхати на зустрічну чи на тротуар і когось вбити.Головне щоб пес залишився живий.Дістали ці собаководи.
Відповісти
щонайменше - зупинитись біля обочини, і перевірити чи пес живий. не хочеш надати допомогу - прибери з дорожнього полотна. тимпаче, поряд пішохідний.
і не треба хаяти людей, які віддають власні кошти, час, сили та нехтують комфортом на користь чужих їм тварин.
Відповісти
Собаки трапляються ще розусніші за людей. Мова йде про те, що потрібно виконувати правила дорожнього руху: є знак перехід - зменшуй швидкість. А не по телефону п...ти і потім під колесами як тварини, так і люди.
Якби була мінімальна швидкість, то на зустрічну й не потрібно було б виїзжати, і собака була б здорова.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні