У «Садибі на Джерелах» вдруге отруїлися люди, - ЗМІ

5
6
У «Садибі на Джерелах» вдруге отруїлися люди, - ЗМІ
У волинському ресторані «Садиба на Джерелах» вдруге отруїлися гості.

Після святкування весілля, яке відбулося 5 серпня у ресторані, 15 людей звернулися до медиків зі скаргами на отруєння, - пишуть Волинські Новини.

Зі скаргами на самопочуття люди почали звертатися до медиків ввечері 7 серпня. Загалом захворіли 15 осіб, 10 – госпіталізовані, 5 лікуються стаціонарно.

Як зазначили у Волинському лабораторному центрі, наразі проводиться розслідування.

Нагадаємо, це вже не перший випадок отруєння людей на весіллі у "Садибі на джерелах". Так, 28 липня близько 30 запрошених на святкування людей отримали різного ступеня отруєння. У кількох гостей офіційно підтвердили діагноз – сальмонельоз. Інфекцію знайшли і на кухні ресторану, після чого заклад повинні були тимчасово закрити.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ганьба таким керівникам і закладам, - лучанка про волинську «Садибу на Джерелах»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так ЗАКРИЛИ заклад після першого отруєння, чи все таки, як завжди "порЄшали" ?
Відповісти
Да канєшно порішали. Питання в тому,що весілля замовлено було давно. Ще й людина уважаєма. Треба було б платити нєустойку. А ми ж людм такі, що думаєм авось пронесе. Як же не пронесе, коли я такий уважаємий і у мене такі бабки. А сальмонела в отвєтку - а мене не купиш і не порєшаєш, я живу по законах природи, які ніхто не може відмінити
Відповісти
Пора міняти назву забігаловки ;сальмонела на джерелах; звучить прикольно, а головне правдиво.
Відповісти
Зпалити. Найкраща дезінфекція.
Відповісти
Нехай порішали з владою - порішали так порішали. А от чим думали молодята, котрі запрошували гостей в заклад, в якому труять людей??? В нормальній країні такий ресторан сам по собі закрився б - бажаючиш отримати весільний торт з сальмонелою там би не знайшлось. А в нас люди як пороблені - знають, що там отрута і все рівно беруть у рота....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні