--> Рівне зацікавилося луцьким проектом «Округи без депутатів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рівне зацікавилося луцьким проектом «Округи без депутатів»

0
3
Рівне зацікавилося луцьким проектом «Округи без депутатів»
У Рівненській міській раді зацікавилися луцьким проектом "Округи без депутатів".

Як відомо, цей проект, ініційований депутатом Андрієм Покровським, реалізовує громадянський рух “Свідомі”. 8 серпня співзасновник цього руху Тарас Шкітер зустрівся із секретарем Рівненської міської ради Сергієм Паладійчуком (на фото), - інформує Конкурент.

Тарас Шкітер розповів про результати дослідження, яке демонструє, що міська влада Луцька приділяє значно менше уваги округам, що опинилися без представництва у міській раді. Крім того, зауважив, що ця тенденція поширена і серед інших міст України.

Також він розповів, що проект "Округи без депутатів" в Луцьку реалізовується успішно, а саме про те, що на "осиротілі" округи у 2018 році програмою передбачено 2,4 млн грн з міського бюджету, половину з яких вже було виділено.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку на округи без депутатів все ще не виділили кошти

Під час діалогу говорили і про можливості подальшої співпраці.

"Наш проект зацікавив секретаря Рівненської міської ради, а це свідчить про те, що він актуальний. Будемо сподіватися на спільну продуктивну роботу і реалізацію проекту "Округи без депутатів" у Рівному", - прокоментував Тарас Шкітер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні